ponudba velja od vključno 10. 11. 2023 do vključno 31. 12. 2023.je kdo zasledil, do kdaj traja akcija?
Jaz sem pred časom, v akciji "pripelji prijatelja", svojo drugo številko pripeljal k bobu in sem imel potem ma obeh številkah popust. Moji podatki so bili na obeh isti. Kako pa je zdaj pa ne vem.Če za mulca vzamem naročnino, se šteje, da je nov naročnik, jaz sem že namreč na.bobu?
Ne kar drži, pohodila jih je regulacija v EU ki je vsako leto nižja cena za GB.Mogoče je vsak nadaljnji GB namenjen domačemu omrežju, medtem ko zakupljeni lahko celo količino koristiš v tujini.
To velja v primeru, da porabiš vseh 9 GB (drzni bob) oz. vseh 7 GB (hit bob) v EU-ju. Potem se ti vsak nadaljni GB, ki ga porabiš v EU zaračuna 2,2 eur (do porabe 90 GB kolikor jih je v paketu). Ko pa porabiš vseh 90 GB, se zaračunava vsak MB 4 cente (doma in v EU).* preostala količina zakupljenega prenosa podatkov na paketu drzni bob, hit bob in bob 5ka se obračunava po ceni 2,2 eur za GB (gigabajt). cene vključujejo DDV.
Ja in ne.So klici iz SLO na HR v mobilna ali stacionarna omrežja plačljivi, če imaš naročniško razmerje pri BOB-u ?
ce si v SLO omrezju, potem so placljivi ...So klici iz SLO na HR v mobilna ali stacionarna omrežja plačljivi, če imaš naročniško razmerje pri BOB-u ?