Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Zame niti slučajno ni isto, če je lep logičen obračun za cel mesec ali pa če je obračunski dan kar nekje sredi meseca.
Tudi za porabo enot je lažje računati koliko se še lahko porabi do konca meseca kot pa do konca obračunskega obdobja(75% uporabnikov sem prepričan, da niti ne ve kateri dan točno je obračunski dan.
Enako za plačila z Moneto, če kupim nekaj prvega v mesecu sekundo čez polnoč vem, da bom to plačal šele čez dober mesec in pol, pri Simobilovih čudnih obračunskih ciklih pa 100% nisem bil nikoli).
Take malenkosti pri meni veliko štejejo.
Kaj ti znaš kompliciratČe danes uporabim moneto bom znesek imel na nasledni položnici to pomeni ko pride v Januarju simpl ko pasulj...
Čisti primer... sam mam obračunski cikel 27 v mesecu to pomeni da v 28 je že nov mesec obračuna po polnoči.. če pa uporabim moneto pa mi znesek za plačilo pokaže tako pri stanju tako da vem da bo pri nasledni položnici tudi uporaba monete zraven...
A kar se tiče obračunskega cikla vsak uporabnik ve ker je zapisano na pogodbi ob sklenitvi vse odvisno kdaj si v tekočem mesecu sklenil naročnino tako tudi v padeš v določen cikel..itn.. Ti pa vem da rad na polno kompliciraš znan si potem
Sam taki kot ti bolje da nimaš naročnine sploh
Brez veze komplicira Simobil, ne jaz.
Pač jim niso v interesu čisti, pregledni računi in zato delajo tako.
Še dobro, da še imamo nekaj izbire.