Na hrvaskem se je dalo klicat… samo mobilni internet ni deloval… in tudi drugega omrezja se ni dalo izbrati, kot samo A1 HR…
Kje to gledaš? Na speedtestu ali njihovi spletni strani - pogodbena hitrost?za internet imam njihovo optiko, ki dosega pogodbeno hitrost (500/100).
Si dal kak zahtevek ali sami od sebe?
Časovni zamik je na meji uporabnosti...uporabniki A1 interneta in TV, kako ste zadovoljni z ponudbo? kaksen je odzivni cas tehnika oz klicnega centra na napake?
trenutno sem na T2 in placujem za paket oranzni optimum cca 53 eur + nekaj eur za TV zamik
-300/50 optika internet
-TV prog shemo L
-do dve mobilni stevilki 1000 min, 1000 SMS, 1Gb podatki (ne uporabljam)
bi ostal na T2, ker naceloma vse dela bp. imam tudi odlicnega zaposlenega na T2, ki mi pomaga ob manjsih zapletih z nasveti in reklamacijami. vezava mi je potekla in ko sem se pogajal za boljso ceno (vsaj enake pogoje kot jih imajo novi uporabniki), je uradni odgovor od T2, 5 eur popusta ob 24 mesecni vezavi. ha, ha, najbrz se hecate? ne pa se ne ...
gledam ponudbo A1 Net+TV M , kjer je polna reklamirana cena 35eur + 3 eur za TV zamik. s tem, da je prvo leto cena polovicna, torej 17,49 eur.
zanima me, ce zadeva spila. ali bom moral vsak dan klicarit na A1 center za napake?