Nenatančn, preskakuje...Kaj pa je narobe z zamikom? Imam doma A1 tv, tale novejsi Xplore, pa nisem nic takega opazil?
Nenatančn, preskakuje...Kaj pa je narobe z zamikom? Imam doma A1 tv, tale novejsi Xplore, pa nisem nic takega opazil?
Kaj je zdaj s 5G pri A1 ?
Telemach nas je spet prehitel...
Tebe sploh ker si na hot. Pa si že enkrat zapomni da hot ni A1. Je samo isto omrežje.Kaj je zdaj s 5G pri A1 ?
Telemach nas je spet prehitel...
Lahko potrdim, omrežje jim stagnira, ne pa da bi ga posodabljali, tudi širijo ga en drk.Eh, pozabite na novo pri A1. Sami delajo samo še billing, ostalo so pa outsourcali.
Nasploh mi je SiMobil (moj prvi mobilni operater) ostal v dobrem spominu, ko je bil Vodafone so se še tudi nekaj trudili, odkar je pa A1 in Amiš je pa zadeva: "kol'kor denarja, tol'ko muske".
Glede na to, da mi VoLTE na "mojih" telefonih še ne deluje, pričakujem uporaben 5G pri A1 enkrat do 2030.
P.S. Zadnjih nekaj dni opažam, da je število črtic mobilnega signala na mojem telefonu padla za polovico. V kraju, kjer sem občasno bil dosegljiv, je sedaj totalna 0. Izklapljajo bazne?
Zdaj ste pa že lajnasti s tem...Tebe sploh ker si na hot. Pa si že enkrat zapomni da hot ni A1. Je samo isto omrežje.
Čudno meni vse bolje dela. Tudi na tedenski ravni vklaplajo nove bazne postaje in obstoječe nadgrajujejoLahko potrdim, omrežje jim stagnira, ne pa da bi ga posodabljali, tudi širijo ga en drk.
Nič od tega ne drži. Znanec dela na A1. VoLte meni deluje že cca 1mesec. Moraš imeti aparat ki to podpira. Določeni Samsungi pa to dobijo ko Samsung izda posodobitev sw (čeprav operater to omogoča).Eh, pozabite na novo pri A1. Sami delajo samo še billing, ostalo so pa outsourcali.
Nasploh mi je SiMobil (moj prvi mobilni operater) ostal v dobrem spominu, ko je bil Vodafone so se še tudi nekaj trudili, odkar je pa A1 in Amiš je pa zadeva: "kol'kor denarja, tol'ko muske".
Glede na to, da mi VoLTE na "mojih" telefonih še ne deluje, pričakujem uporaben 5G pri A1 enkrat do 2030.
P.S. Zadnjih nekaj dni opažam, da je število črtic mobilnega signala na mojem telefonu padla za polovico. V kraju, kjer sem občasno bil dosegljiv, je sedaj totalna 0. Izklapljajo bazne?
Vse drži! Za velika mesta jim zadeve še kolikor - toliko štimajo, ostalo se samo še vzdržuje stanje. Pa nimam znanca tam, ki bi zagovarjal svojo firmo.Nič od tega ne drži. Znanec dela na A1. VoLte meni deluje že cca 1mesec. Moraš imeti aparat ki to podpira. Določeni Samsungi pa to dobijo ko Samsung izda posodobitev sw (čeprav operater to omogoča).
Se dosti gibljem po Slo. in sem kar presenečen kje vse je signal 4G in + na fuul, med tem ko Telekom pri sodelavcu deluje na 2 ali 3GVse drži! Za velika mesta jim zadeve še kolikor - toliko štimajo, ostalo se samo še vzdržuje stanje. Pa nimam znanca tam, ki bi zagovarjal svojo firmo.
Narobe veš:Kakor vem imajo samo S in Note serije, nisem pa 100%.