Urejeno sedaj, ( sam ta hitrost pri supportih, pa ni na njihovi strani.Kaj je danes z A1 ne delajo klici not niti za ven, sms in net dela, javljeno na support ob 13.40 uri pa do sedaj še nič
Nima.Dela WoWiFi tudi v Grčiji. Signali so bolj labavi. Ima Mobitel morda bolje pokrito z rumingi kot A1.. .
VoWifi dela povsod, kjer imaš možnost uporabe wifi-ja......v raznih lokalih, barih, mcdonaldsih.....Nima.
Odgovarjaš na pokritost ruminga al kaj drugega?!Nima.
Kako če biti signal od Mobitela boljši, saj imata oba sklenjen roaming z vsemi tremi operaterji.Odgovarjaš na pokritost ruminga al kaj drugega?!
Vsaj v Atenah je signal mobitela boljši.
Mobitel v Atenah nia svoj signal, vse gre preko partnerskih omrežij, ki pa jih imata oba operaterja in celo enake.Odgovarjaš na pokritost ruminga al kaj drugega?!
Vsaj v Atenah je signal mobitela boljši.
Mobitel v Atenah nia svoj signal, vse gre preko partnerskih omrežij, ki pa jih imata oba operaterja in celo enake.
V tujini je odvisno kako operater nastavi prioriteto tujih omrežij. Tako lahko A1 in Telekom preklapljata na isti lokaciji na različnega operaterja, čeprav imata oba dogovor z istimi.Mobitel v Atenah nia svoj signal, vse gre preko partnerskih omrežij, ki pa jih imata oba operaterja in celo enake.
Res je neka fora v tem, da se uradno ne prodajajo pri nas in zato ne deluje.Se mi zdi da Pixli niso certificirani za wifi call pri Slo operaterjih.