A ni pogoj za akcijo da pred tem dve leti nisi naročnik?Jaz sem pred mesecem odjavil telefon + ultro, zdaj pa sel nazaj kot novi.
kak se jim to splaca, pa oprema posiljanje sem pa tja. Namesto da bi se obstojecim ponudli dobre ugodnosti.
Ni, sam sem bil vmes cca. 5 mesecev drugje in so bp odobrili.A ni pogoj za akcijo da pred tem dve leti nisi naročnik?
A ok zato še ni prišlo, sem na istemVceraj neuradno izvedel da je bil tak naval na ultro da jim je opreme zmanjkalo.
Jaz sem dal da nerabim tehnika da bom sam instaliral pa je danes en teden od podpisa pa ni se nic
Vidiš, k si vrnil, pa zdaj en Ljubljančan uporablja opremo.Vceraj neuradno izvedel da je bil tak naval na ultro da jim je opreme zmanjkalo.
Jaz sem dal da nerabim tehnika da bom sam instaliral pa je danes en teden od podpisa pa ni se nic
Pri meni je trajalo 7 delovnih dni da sem dobil ta teden opremo za ultro in 9 delovnih dni da so mi prenesli mobilno telefonsko številko.Vceraj neuradno izvedel da je bil tak naval na ultro da jim je opreme zmanjkalo.
Evo jaz sem dobil njegovo opremo.Vidiš, k si vrnil, pa zdaj en Ljubljančan uporablja opremo.
Verjetno je problem v telefonu. Meni dela zurnal na A1, na dveh napravah.Kaj bi bil problem da določene spletne strani ne delajo prek mobilnih podatkov pri A1? To se dogaja le na enem telefonu, če na tem telefonu dostopam do neta preko wifija, vse strani normalno delajo. Izklopil sem tudi A1 protect, a prek mobilnega omrežja določene spletne strani - npr. zurnal24.si še vedno ne delajo, rtvslo.si pa recimo normalno dela...
je tudi pri meni "že" domaEvo jaz sem dobil njegovo opremo.
Galaxy A34 in Redmi 13CNevem če... Sam sem na A1 in tega nimam..
Ker telefon maš?