Po določenem času ti paket ukinejo in če ne greš na novega si pač brez. Že videno pri vseh treh tavelikih.Če ne želiš v nov paket ti še zmeraj ostane popust in ni potrebna menjava paketa.
Po določenem času ti paket ukinejo in če ne greš na novega si pač brez. Že videno pri vseh treh tavelikih.Če ne želiš v nov paket ti še zmeraj ostane popust in ni potrebna menjava paketa.
Kako ze pravijo stara navada zelezna srajca...ja vem pa da ga bo potrebno zamenjati pocasi.Ne vem odgovora, ampak vsa čast da furas 8 let star android in da se dela.
Sem klical na podporo in pravijo da ker aparata ni na seznamu podprtih aparatov za VoLte ne morejo nic narediti so pa vseeno posredovali vprasanje naprej tehnikom in me obvestijo ce bodo oni lahko kaj naredili.Pokliči na podporo, ti morajo vklopit VOLTE, men isto na iphonu ni delalo in je klic pomagal
Zmotu sem se... Mislu da pišem v Telemach temo...nič ni treba aktivirat.. Če je telefon pri A1 podprt 5G dela..
Končno se da hodit in opazovat naravo, noroOdkar je T2 šel na A1 (mobilno) lahko pozabiš na signal na Nanosu. Od koče pa dokler po ta dolgi poti ne vidiš Postojne ni signala.
Klic v sili dela, drugo ne rabiš!!!Odkar je T2 šel na A1 (mobilno) lahko pozabiš na signal na Nanosu. Od koče pa dokler po ta dolgi poti ne vidiš Postojne ni signala.