Jaz imam Hot in z easyParkom plačujem brez težav. Nima veze operater, ker vežeš debetno/kreditno kartico.
Ja, zdaj, ko je na voljo. Zato ze sam razmisljam, da bi prestavil. Prej EasyLarka se ni bilo oziroma je bil slabo podprt.Jaz imam Hot in z easyParkom plačujem brez težav. Nima veze operater, ker vežeš debetno/kreditno kartico.
Saj to sem napisal...Pa podpora je porazna na Telemachu... Noben nič ne ve, noče vedet, nima pojma, ne najde, govori neresnice in podobno... Telemach je OK, dokler ni problemov, ko pa so, se pa zmeni s kom kaj če se moreš... Že s prenosom številke k njim smo imeli konkretne veselice...
Kot fiksni pa ne v mojem primeru, sem na novo pri njih.Zdej se kr vse že draži zaradi tega, ker je sneg bel. Torej, brezpomensko! A1 sicer včasih dobro delal, zdaj ga pa Telemach in Telekom prekašata v mobilni in fiksni. A1 je nazadoval po mojem mnenju, tako na mobilni kot fiksni..
Kakšna naznaka za kaj podobnega letos? Ima kdo kakšen infoA1 od danes naprej odprta shema L za med praznike + 4 novi programi
Poglej priponko 50960
A1 Slovenija | A1
Obiščite A1 spletno trgovino in naročniki izkoristite posebne ugodnosti ob nakupu.www.a1.si