Tudi meni (in ženi) ni niti malo žal, da sem šel na BOB.Zato sem šel k Bobu, kjer je ista cena že leta
Tudi meni (in ženi) ni niti malo žal, da sem šel na BOB.Zato sem šel k Bobu, kjer je ista cena že leta
Nobeni posebni. Pri nas jabučnikih pač BOB/HOT ne dela kot je treba. Uradno podprata operaterja sta samo A1 in telekom. Zdej nočem neke vojne med poloma zanetit, je tle že dost tem o tem ampak včasih imam v rokah samsunge A50, A52 in A53. Glede na ceno solidno ampak, hvala zame osebno. Da mi to ko da recimo za služben telefon jim jih v glavo zabrišem in jih tožim. Morda so S serije kej bolj, nimam izkušen ampak mam občutek da android in vmesnik povsod enak. Pri telefonih za jurja mi pač ni za ekspirimentirat. Ostajam na japki in nekaj evrov več za naročnino. Če bi bob delal kot je treba, nimam nobenega pomislekaVe kdo, kaki premisjki storitvi sem se odpovedal, ko sem namesto pri A1 naročniškem paketu, pri Bob-u?
Hot men dela brez težav. Edina stvar na katero moraš biti pazljiv je ta, da so MMSji plačljivi posebej.Ve kdo, kaki premisjki storitvi sem se odpovedal, ko sem namesto pri A1 naročniškem paketu, pri Bob-u?
tega pa ne razumem, kako ne gre?Mene pri predplacniskih moti to, da ne mores z njimi placati parkirnine. Je pa res, da je EasyPark cedalje bolj podprt.
Ja moraš še nakaj denarja imeti na računu, pol pa gre!!tega pa ne razumem, kako ne gre?
Po mojih izkusnjah, ce ni narocnina, se ne da placati parkirnine. Preizkuseno. Je pa res, da ze nekaj let nazaj. S predplacniskim Hot ni slo, z mojo narocnino je pa potem slo.tega pa ne razumem, kako ne gre?