Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ja funkcionalna nepismenost je huda stvar

silvester 4GB prenosa podatkov naročnina 19,99€
lumia 950 24x21€ skupaj 41€ mesečno
lumia 950 XL 24x24€ skupaj skupaj 44€
xperia Z5 premium 24x28€ skupaj 48€

ultimativni m 3GB prenosa podatkov naročnina 22,99€
lumia 950 24x19€ skupaj 42€ mesečno
lumia 950 XL 24x22€ skupaj skupaj 45€
xperia Z5 premium 24x27€ skupaj 50€

matematika res ni tvoja vrlina,..na silvestru imaš več interneta in nižji skupni znesek,..
zgornje cifre so zgolj za primer,..
b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
V čemu je hec, da ima sedaj Simobil paket Silvester za 19.99eur, ki je enakovreden Ultimativni M, ki pride 22.99eur mesečno. Cene telefonov pa so pri slednjem nižje od 2-5eur.

Legende. Only in SLovenijA.

Meni se to zdi nekako logicno... Mesecno placujes vec in dobis manj... Zato je lahko subvencija malo visja in posledicno cena mobilnika malce nizja...

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Gledam cenejše mobilnike tam je razlika velika in ni me treba takoj žaliti. Me zanima, če bi se tako pogovarjal z menoj v živo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zaseka,
logika je čisto enostavna,.. izbereš paket in potem pogledaš ceno telefona,.. če je več paketov pogledaš kje ga dobiš zate bolj ugodno,.
Glede funkcionalne nepismenosti,.. tvoj mail ni najbolj nazoren tako da sem napisal tako kot mislim da je,.. nimam dlake na jeziku,.. tudi če bi se srečala v živo,...
b

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ni problema, verjetno tudi delaš na simobilu. Sem uporabnik simobila že od nekdaj in ne mislim menjati. Hvala za informacije ampak res gledam bolj cenejše mobitele. Pač si težko privoščim kaj dražjega pa tudi ne potrebujem, če sem iskren.
smile-1.gif

jure1985

Pripravnik
27. jul 2008
109
0
16
Samo v info glede odzivnosti na mail. Teden dni nazaj sem jim poslal cisto obicajen mail kar se tice informacij o narocniskem paketu ker mi sedaj potece aneks, tr kaj mi ponujajo. Odgovora ni in ni, samo tisti avtomatski odzivnik bla bla bla

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Na Zs mi pošlji s katerega maula si pošto poslal pa pogledam...ponudba je drugače na www.simobil.si, če vzameš aparat preko webshopa pa imaš lahko 20eur popusta...kaj pa si imel v mislih?
B

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Poglej še malo cene pri drugih ponudnikih, recimo Izimobil.

Ne razumem zakaj so nekateri tako zaljubljeni v nekega ponudnika telefonije, da niti za trikrat nižjo ceno ne gredo stran???

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Ni problema, verjetno tudi delaš na simobilu. Sem uporabnik simobila že od nekdaj in ne mislim menjati. Hvala za informacije ampak res gledam bolj cenejše mobitele. Pač si težko privoščim kaj dražjega pa tudi ne potrebujem, če sem iskren.
smile-1.gif

Zakaj bi moral pa telefon kupovati pri operaterju(kjer so običajno precej dragi), če pa lahko v prosti prodaji brez vsake vezave kupiš še precej cenejše in boljše telefone-lahko tudi s Kitajske http://www.everbuying.net/product1113627.html

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

Ne razumem zakaj so nekateri tako zaljubljeni v nekega ponudnika telefonije, da niti za trikrat nižjo ceno ne gredo stran???

Misliš da se vsem da zezat z predplačniškim sistemom kot tebi se da tudi če je cena nižja pri tem Izimobil.. Da pa bom jst dajal enemu operaterju podatke svoje banke ne hvala ti kar daj da ti šarajo po računu vsak mesec..
wink-1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

Misliš da se vsem da zezat z predplačniškim sistemom kot tebi se da tudi če je cena nižja pri tem Izimobil.. Da pa bom jst dajal enemu operaterju podatke svoje banke ne hvala ti kar daj da ti šarajo po računu vsak mesec..
wink-1.gif

Pol nimaš nobenega trajnika/direktne bremenitve
sprasujem se.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

wink-1.gif

Pol nimaš nobenega trajnika/direktne bremenitve
sprasujem se.gif

Samo kredit ki je bil vzet pri banki ki mam računa vse ostalo pa račune dobijam na prek epošte in sam plačujem prek spletne banke..
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
... Da pa bom jst dajal enemu operaterju podatke svoje banke ne hvala ti kar daj da ti šarajo po računu vsak mesec..
wink-1.gif

Ti dejansko verjames to, da ti podjetje, pri katerem odpres trajnik, kar sari po tvojem racunu? Pri trajniku je tako, da podjetje samo sporoci banki, koliko naj jim nakaze s tvojega racuna ... usluzbenci na banki pa so dejansko tisti, ki ti lahko sarijo po racunu
smile-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

wink-1.gif

Joj kakšen hud problem je vsake tri mesece spotoma na Petrolu kupiti še kartico za 20 evrov(s 50 Petrol točkami lahko kupiš kartico z vrednostjo 10 evrov za 9 evrov.) in si napolniti račun za naslednje tri mesece.
Ko nabereš za 200 evrov kartic ti pa nakažejo še 20 evrov, za nagrado za to izjemno mučno delo.

Po želji pa lahko odpreš tudi direktno bremenitev in za to, da jim banka redno plačuje, banki šenkaš ene 30 centov na mesec.

Seveda pa brez težav lahko izbereš tudi trikrat, štirikrat ali petkrat višji račun pri katerem od naših operaterjev in ti v zameno vsak mesec pošljejo lepo položnico, ki si jo lahko daš v okvir.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Izimobil 6,21 evra krat 3 pa še pride ceneje od akcijskega Simobilovega paketa Silvester....

Zame je to vsaj trikrat ceneje...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

wink-1.gif

Joj kakšen hud problem je vsake tri mesece spotoma na Petrolu kupiti še kartico za 20 evrov(s 50 Petrol točkami lahko kupiš kartico z vrednostjo 10 evrov za 9 evrov.) in si napolniti račun za naslednje tri mesece.
Ko nabereš za 200 evrov kartic ti pa nakažejo še 20 evrov, za nagrado za to izjemno mučno delo.

Po želji pa lahko odpreš tudi direktno bremenitev in za to, da jim banka redno plačuje, banki šenkaš ene 30 centov na mesec.

Seveda pa brez težav lahko izbereš tudi trikrat, štirikrat ali petkrat višji račun pri katerem od naših operaterjev in ti v zameno vsak mesec pošljejo lepo položnico, ki si jo lahko daš v okvir.
cheer.gif

Ti pa res kompliciraš kaj misliš da vsi hodijo na Petrol in kupavat kartico za 20 eur ker pri ostalih za 20 eur dobiš vse neomejeno razen podatkov nekje dobiš 5 nekje 4 GB za normalno uporabo je tudi to neomejeno če ne porabiš vsak mesec.. Eni oparaterji ti tudi po porabi ne zaračunajo dodatno prenos podatkov samo hitrost znižajo...itn..

Tebi če se da zezat z karticami vsak mesec ali vsake 3 mesece ti kar daj... kr veselo
grims-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
... Da pa bom jst dajal enemu operaterju podatke svoje banke ne hvala ti kar daj da ti šarajo po računu vsak mesec..
wink-1.gif

Ti dejansko verjames to, da ti podjetje, pri katerem odpres trajnik, kar sari po tvojem racunu? Pri trajniku je tako, da podjetje samo sporoci banki, koliko naj jim nakaze s tvojega racuna ... usluzbenci na banki pa so dejansko tisti, ki ti lahko sarijo po racunu
smile-1.gif

Itak da ne samo Fikusa zbadam...
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.