ynos je že segel v žep. Razen, če misliš, da se bo še z diamanti in zlatom odkupoval.Nič zato ... bo pa Ynos mal bolj globoko v žep segel, da se ji odkupi ...
ynos je že segel v žep. Razen, če misliš, da se bo še z diamanti in zlatom odkupoval.Nič zato ... bo pa Ynos mal bolj globoko v žep segel, da se ji odkupi ...
Najbolj zazeljen alteras med alterjevkami....Kje si ynosa našel?
To mi tebe sprašujemo.
Yaris hibrid res ne. Ostali modeli pa komot.Za avtocesto toyotin hibrid bolj ne.
Samo ne, da jih teraš 130+kmh.Yaris hibrid res ne. Ostali modeli pa komot.
Izkoristek. Poraba se ti dvigne, elektrika ti ne pomaga, drugje ni problema. Lahko ga teraš, samo potem je bolje terat TDIja, bo ceneje.Zakaj ne?
Ja, samo spet ni neke hude razlike. Sem prej imel 2.2 dizla (150hp) pa zdaj 2.0 hibrida (180hp) pa je pri 170kmh razlika za cca. 1liter trenutne porabe v prid dizla. Pa 170kmh se ne voziš na tempomat po SLO. No, ne bi se smelIzkoristek. Poraba se ti dvigne, elektrika ti ne pomaga, drugje ni problema. Lahko ga teraš, samo potem je bolje terat TDIja, bo ceneje.
Ja, samo spet ni neke hude razlike. Sem prej imel 2.2 dizla (150hp) pa zdaj 2.0 hibrida (180hp) pa je pri 170kmh razlika za cca. 1liter trenutne porabe v prid dizla. Pa 170kmh se ne voziš na tempomat po SLO. No, ne bi se smel
To bom zdaj malo na pamet napisal.. ene pol litra pri 145 , tako na oko, če me spomin ne vara.Koliko je pa razlike pri 140-150 po števcu, v praksi?
Hvala. Sem mislil, da je več. Prej sem vozil bencinarja, ki je pil 9, pa težko ocenim.To bom zdaj malo na pamet napisal.. ene pol litra pri 145 , tako na oko, če me spomin ne vara.
Vidim,da morem kar pazit,kaj sprašujem in kako
Me pa še nekaj zanima,kdaj se odločiti za hibrida? Še vedno govorimo o yarisu. Ali ima smisel nabavit hibrida za nekoga, ki se večino časa vozi na relaciji in dela do službe in nazaj 80km, od tega jih je 60km po avtocesti,ostalih 20km pa po regionalni. Mestne vožnje je zanemarljivo malo.
A Polo TDI sploh obstaja...na avtonet ni nobenega?Po moje bi tule bolje odnesel z manjšim dizlom in eno stopnjo večjim avtom (rang Polo.ta). Ne vem pa koliko to pomeni razlike v budgetu (zvočna izolacija bo boljša, udobhe v vožnji bo boljše, poraba pa kvečjemu nižja).
Polota ni več v dizlski izvedbi. To think about it, sploh nevem če je še kakšen malcek v tem razredu, da bi mel dizl.A Polo TDI sploh obstaja...na avtonet ni nobenega?