Ne, preden ga je peljal na servis, je pozabil nalepko "Williams" odstranit ... je blo takoj dražjezajebavaš? a to so še ličanje za zavarovalnico računali zraven
Ne, preden ga je peljal na servis, je pozabil nalepko "Williams" odstranit ... je blo takoj dražjezajebavaš? a to so še ličanje za zavarovalnico računali zraven
Pač ne greš do prvega in pokličeš malo naokoli. Že v Ljubljani ti ne bo dal nihče iste cene, kaj šele malo izven. Predvidevam, da za Swifta ne more biti več kot 250 EUR pa še to sem napisal zelo darežljivo.
Kdo je primerjal?Glede avtomobilov in kaj se ti lahko zgodi ...spet enag pičipokija s twingotom primerjat.
Tole je tudi zanimiv članek, zakaj "kao" primankuje čipov.Zanimiv filmcek o cenah avtomobilov.
Ahm. To tudi jaz mislim, ampak hkrati tudi dobro vem kako statistika deluje in kaj le ta pravi o starih jajcih in novih avtomobilih glede varnosti. In malo si poglej prometne, pa boš videla. Sam jaz vseeno raje vozim avto, ki mi zagotavlja bistveno večjo možnost preživetja.Glej kje te čaka te čaka. Saj lahko padeš na poledenelem pločniku in umreš na mestu ali pa preživiš padec letala.
Jaz bi kupil corso. Spomnite se kako je voznik sleperja na rudniku umrl zaradi ene corse ce se ne motim.Kolikor poznam Hanzija, gre bolj kot ne za humor - oz. poskus humorja.
Je pa res, da večina ne pomisli, kaj se jim lahko zgodi v Twingu, Siecentu ipd. To je tko, kot z zdravjem - če si zdrav, je vse bolj pomembno od zdravja, ko pa zboliš .... mislim, da je jasno.
Tisti ni umrl zaradi Corse ampak DARSA!Jaz bi kupil corso. Spomnite se kako je voznik sleperja na rudniku umrl zaradi ene corse ce se ne motim.
Klical ta teden za Twingota drugi servis (prva menjava olja) 240€ in da dajo notri 10W40. Sem rekel da je v navodil o vzdrževanju 5w30....ja pol bo pa malo dražjeCe je za Cliota v Kranju 270eur... never say never..
Je kar 1.0 3,8l pišeKoliko litrov olja pa gre v 0.9 mašino?
Eh..ta tvoj kolega je vozil kam..v luksemburg na servis? 2.0hybrid corolla servis je ranga 250eur.Me ze nekaj casa srbi, da bi znanca vprasal za kopijo racuna prvega servisa za tisto tursko toyoto z 1.6 motorjem. Znesek naj bi bil 4xy€. Za forda s skoraj 10litri olja pride okoli 300 evrov.