Novi Citroen C4

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Volvo C40 2.0 140KM...pogreb.....neverjeten pogreb.
rolleyes-1.gif

Tale C4 pa kar ok zgleda...je nekaj drugačnega. Ne bi pa kupil.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Hmmm ne vem od kje ti, da je nekaj posebnega....Kaj natančno ima od posebnosti?
Retorično, ne indirektno
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tko fresh zgleda.

V teh časih je nekako težko narest en avto, kateri bi bil "revolucionaren" oblikovno. Notranjost mi je všeč, na zunaj mi je mal retro pa ne preveč kičast....ok je pač.
smirk-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
sad: še vedno nisi povedal kaj je to mrtvo
smile-1.gif

Jaz sem prepričan, da se da s tistim oplom in renaultom povsem normalno voziti.
Kako nisem povedal. Saj sem opisal dovolj.
Sicer pa, s tistim Renaultom se NE da normalno vozit. Recimo pri speljevanju iz podzemne garaže v klanec navzgor moraš nabit plin do konca, ker sicer ti na sredini klanca umre -------------------) samo zate dodano: beri CRKNE. Namreč ker turbinca še ne diha pri 2000 vrtljajih avto izgublja obrate in crkne.
Citat:
Mati ima 12 let starega megana 1.6, s katerim se prav spodobno pelješ, tako da res ne vem o kakšnih mrtvilih govoriš.
Sem prepričan, da ima ta Megane dovolj navora, da lahko normalno prideš iz podzemne garaže, brez da bi moral preizkušat svoje dirkaške sposobnosti.

BTW: Z Golfom 1-ko se prav spodobno pelješ z 1.1 motorjem s 55 KM ali nekaj takega.
aplauz.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

In spet ste pri DS3 - ga imam pred hišo, 120KM in ne gre kot bi človek pričakoval, glede na to da je to mali športni avto.

In kaj je z BMWjem?? Zakaj ni pred hiso Minija?
wink-1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
1.6 turbo s 156KM je v novem DStri kar malo podhranjen. Ali je avto tezak ali sem pa razvajen 1.4tjet FIAT motorjev, ker MITO bolj konkretno vleče in motor komaj čaka, da ga zvrtis do blokade. 1750tbi je pa ze cista erotika
tongue-1.gif

V tretjem delu letošnje sezone Fifth Gear S17E03 so nardil test Mito vs DS3 pa je bil Ds3 na progi hitrejši kt Mito.

od 6:00 naprej je

I

Izbrisan uporabnik #488

Vidiš v tem je poanta. Mati sploh ne ve, da ima 88PS
smile-1.gif
Pač to se je dobilo takrat. Prej je imela 1.4 r21 mislim da 75ps pa se je tudi normalno vozila po "garažah", ki pa jih takrat ni bilo veliko.

Sicer pa je danes za tiste, ki ne znajo speljati v klanec na voljo avtomatika...

Dnevno vidim različne znakem avtomobilov na cesti pa se mi zdi da vsi normalno vozijo, prej abnormalno prehitro.

B81

22. jul 2007
37.655
10.948
113
90 KM 1,4 Corsa, pogreb. Ne pogreb, jaz še danes po skoraj 3 letih mislim, da z avtom nekaj ni v redu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Bo treba na servis. Jaz občasno peljem od ženske corso 1.2 (ne vem koliko PS) in gre povsem normalno.

p.s. sem pa "pozabil" da sem na alterju
smile-1.gif
za alterjevce pa takšni avtomobili res niso za nikamor. Tu so drugi kriteriji, hehe.

B81

22. jul 2007
37.655
10.948
113
Zdaj ima zaradi pregretja menjana tesnila na motorju in mehanik je povedal, da so morali fajn zbrusit...bom poskusil čez en čas, če bo kaj bolje. V glavnem, žalost
grin1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vidiš v tem je poanta. Mati sploh ne ve, da ima 88PS
smile-1.gif
Pač to se je dobilo takrat. Prej je imela 1.4 r21 mislim da 75ps pa se je tudi normalno vozila po "garažah", ki pa jih takrat ni bilo veliko.

Sicer pa je danes za tiste, ki ne znajo speljati v klanec na voljo avtomatika...
Mah, brez veze. Sem ti napisal, da stari požrešni motorji so imeli navor v nižjih vrtljajih. Nekateri današnji mlinčki so mrtvi pod turbino.
Če hočeš se lahko zmeniva in boš prišel probat spravit 1.5dCi iz podzemne, pa boš potem povedal kako in kaj... Morda pa jaz (in še kdo) ne znamo vozit avta in dejansko rabimo vsaj 300 KM pod ritjo in enega osla za volanom, da lahko spravimo avto normalno iz garaže ven...
evil.gif

Aja, btw 1.2 bencinski mlinček relativno stare šole nima nobenih problem pri isti garaži in z istim oslom za volanom.
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Če se lahko vmešam v debato....če ne spraviš avta z 1.5 mašino iz podzermne garaže, potem si Fail od voznika. Ne morem drugače lepše napisat.
Čudno, da ga ima moj stric v Sceniku, sam ima cca 130 kg, žena, 60, vsi trije sinovi pa vsak po cca 90 kg.
You do the math...
smile-1.gif