Novi avto do 15.000 EUR

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Zadeva je v bistvu mal drugačna.

Če ne bi blo takih kot si ti, bi golfe že nehal delat.
Tko pa si lahko šteješ v čast, da poganjaš nemško gospodarsko rast, ki je ta moment baje največja po ww2.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Zadeva je v bistvu mal drugačna.

Če ne bi blo takih kot si ti, bi golfe že nehal delat.
Tko pa si lahko šteješ v čast, da poganjaš nemško gospodarsko rast, ki je ta moment baje največja po ww2.

Se globoko opravičujem no. Vzamem vse nazaj golf je najboljši
bonk.gif

izražam samo svoje mnenje in ne tvojega ali vseh ostalih modrih kupcev golfa

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ne moreta se, razen na papirju. V vožnji in kvaliteti izdelave pa so svetlobna leta razlike. Kdor trdi nasprotno;

1. Laže sam sebi v obraz in si zatiska oči pred resnico.
2. Nima pojma o avtih in mu je itak vseeno kaj vozi, dokler na papirju lepo izgleda (garancija, cena, "oprema", ugodni pogoji financiranje)

To je le moje mnenje pa nisem pristaš nobene znamke (prejšnji avto Ford, trenutni VW, naslednji najverjetneje Renault). Kolega, ki si lasti i30 pa je bil po vožnji z mojim Golfom šokiran in pravi, da Korejskega avta v življenju ne kupi več, ker preprosto ni primerjave v sami kvaliteti vožnje oz. kvaliteti nasploh.

__Res_ne_Vem__

Pripravnik
25. nov 2010
48
0
6
39
Testiral bom nekaj avtomobilov, pa bomo videli, kaj bom vzel.. Za enkrat sem še bolj zmeden kot na začetku..

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Nekaj v tem smislu bomo tudi pri nas v firmi kupovali za službena vozila ki bodo hkrati tudi naša osebna vozila, smo nekako vsi za Megane odločeni. Zdaj dobiš za ta denar že kar nekaj opreme, z bencinskim motorjem.... ki ga pa nisem probal... 105KM dci sem pa probal in je odličen, ravno prav zanj.

PS: Pa če bi jaz kupoval avto zdaj bi definitvino počakal na Januar... Ker če kupiš zdaj boš imel čez 14 dni že 1 leto star avto "psihološko"
evil.gif

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113

__Res_ne_Vem__

Pripravnik
25. nov 2010
48
0
6
39
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik __Res_ne_Vem__ pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Klikni na konfigurator na levi, pa boš videl
grims-1.gif

Ali pa: http://www.skoda.si/ausstattung_preis.php?B_ID=140

Obstaja tak konfigurator še za kakšno drugo znamko, npr Hyundai, Ford, .... ?? Nekaj sem iskal, pa so sami nemški
rolleyes-1.gif

Ne vem. Vem pa, da na ceno, ki jo da ven konfigurator, lahko dobiš še konkreten popust.

O kakšnem popustu govorimo? Akcija naj bi bila že pri modelih Bussiness.. Vendar mi avto vedno pride čez 17.000eur, pa se mi zdi, da ne kliknem veliko opreme
rolleyes-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Cena testnega vozila: 22.475 €

Plus to, da ni med najlepšimi in da je FIAT...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Malo sem pregledal cenik za i30CW (da ima vsaj nekaj prtljažnika) in Octavio pa je razlika v ceni kar konkretna. Moja zahteva je tam nekje 90kw, 6AB, avtomatska klima, ESP, lita platišča 16col, ker menim, da so to sedaj neki standardi pri temu avtomobilskemu razredu in pride cena po ceniku za i30CW cca 14500€ za Octavio pa cca 21500€. Koliko je Octavia boljša ne vem, ker je s to opremo še nisem vozil ampak razlika v ceni je pa tudi konkretna. No, edino, če imajo Citroenove popuste
smile-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik __Res_ne_Vem__ pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Kako pa to, da Fiata niste omenili? Tako, samo vprašam?

Ker v tej temi govorimo o avtomobilih, ne o nepremičninah.
Čudno, ker jaz se vsak dan vozim s Fiatom, pa mu nič ne manjka.
No mogoče...
confused-1.gif

MobiSuxGuru

Pripravnik
6. nov 2008
119
0
16
eh, kupi cruza 125 km dizlco
majo itak akcije, ti dajo še zaston ksko, če se ne motim

pa pride lepo pod 15K