Nove kantice ali stare kante

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Čak mal, pa ne morš ŽENI Octavio kupit, in to tastar model
stupid-1.gif

Za ženo je ženski avto - Micra, Corsa, 207
cheer.gif

Smart?

Menda ne boš sedaj pri svoji najDRAŽJI šparal
priden.gif

če se vam še ni posvetlo v micro corso 207 bol težko gre otroški voziček ne... pa vsa krama ki jo otrok potrebuje sploh če se kam gre...

v starega twinga gre komot en najvecjih vozickov. podreti je treba le zadnja dva sedeza, normalno jih ne potrebuje za svoja potepanja s tamalim

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Z gumami nafilanimi na 3 in pol bara nemaš prava na glasanje!
grin1.gif
Mnjah, se zdi, da to ne vpliva na efekt gugajoče se ladje. Zanimivo pa, da s 110KM TDI limuzino (zgoraj omenjena 90 KM je bila karavan) nisem imel takšnih občutkov. Pa tudi zavore so prijele kot je bilo potrebno (oboje testirano na Ridah
evil.gif
.
Kako se sicer kaj obnese 1.4 motor v tej gajbi? Ga je možno kje dobiti na test?

90KM TDI ima zadaj bobne če se ne motim, tako da bi znal tu ležati odgovor na vprašanje od kod takšna razlika med zavorami:)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.998
10.750
113
kod Džej-Zija
Vprašanje je tudi, kako močan je servo ojačevalnik zavor. Ker niso nujno vsi bobni slabi. Recimo na primerjalnem testu prve generacije Lagune še z dvema konkurentoma iz istega razreda, pa se zdajle ne morem spomnit, s katerima, je imela Laguna edina zadaj bobne, pa je imela vseeno najkrajšo zavorno pot iz 100km/h->0km/h.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:Honda Jazz...to je moj izbor med malčki (honda kot honda, prostoren a majhen, nizka poraba..seveda bencinar).
Sicer vem, da bo bogokletno vprašanje, ampak se dobi na cene v ceniku kakšen popust?

PS: Glede zahtev o avtu sem pa lepo navedel v enem postu, tako da ni več potrebe po vprašanjih za koga bo. So zahteve dovolj specificirane.

Jah pr Hondah boš zelo težko prišel do kkšnga popusta, če boš kej več kot kkšne dodatne tepihe zdilal bo čudež
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
No, malce update-a.
Fiesta je out. 10k EUR za star model z ročno klimo in samo 2x airbag. Res da je vsa ostala elektrika in lita platišča, ampak vseeno.
Fabia odlična cena: 10150 EUR za model, kateri ima precej opreme, tudi ročno klimo (ogledala so sicer ročna, samo 2x airbag, ni litk in ni BC-ja). Še doplačila za par malenkosti in si nekje na 11500 EUR, avto je pa zelo dober. Na Octaviji je popust -800 EUR na cene na ceniku, vendar je tudi treba par doplačil narediti. Minus je, da ni ESP-ja.
Modus je relativno drag, Megane pa tudi kar odstopa gor po ceni
frown-1.gif
. Bomo videli.

fabia še stari model? kaj pa octavia tour si gledal pa 1.6 limuzino ? al karavana?

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Se da tudi kaj več zdilat, kako metalik barvo zastojn in še kakšno malenkost, recimo tepihe.
wink-1.gif
Točno tko, samo malo zvito morš bit radoveden.
Moja je pri Civicu dobila metalik barvo (450 EUR), prvi servis zastonj in pa za cca. 500 EUR bolj ugoden kredit kot pri svoji banki.
Za celoten keš pa so ponujali že v startu metalik barvo in park senzorje, brez da bi kaj extra težil.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Se da tudi kaj več zdilat, kako metalik barvo zastojn in še kakšno malenkost, recimo tepihe.
wink-1.gif

No sej to sm mel v mislih, ni nekih blaznih popustov kot pr ostalih znamkah, kjer hitr pršparaš +1000eur itd..

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
No sej to sm mel v mislih, ni nekih blaznih popustov kot pr ostalih znamkah, kjer hitr pršparaš +1000eur itd..
hysterical-1.gif

Se mi zdi, da je bolj pametno gledat neto ceno katero plačaš, kot pa koliko popusta ''prišparaš''
grin1.gif
.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
To se strinjam 100%, sam veš da je pri nas folk najlažji nategnt: u kva sm pocen dobil, so mi dal 2000eur popusta..
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Glede na cene rabljenih priporočam Jazza.
Glede na stopnjo opreme in novega modela priporčam kakega (grand)modusa s kakim 1.2 T motorjem. Se ga dobi v modusu?
Sicer pa si napisal tako različne avte da je težko svetovati.
Kaka je cena za octavio?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
še en predlog od malčkov (ko je že sosednja tema odprta)

Mitsubishi Colt

Osebno mi je svetovne oblike...le malo sem v skrbeh kako je s servisi pri nas oz. (ceno) rezervnih delov.