Mene zanima zakaj nisi blokirana.Mene čisto resno zanima kje in kako se opravi splav v devetem mesecu nosečnosti.
Mene zanima zakaj nisi blokirana.Mene čisto resno zanima kje in kako se opravi splav v devetem mesecu nosečnosti.
Če stisne kolena skupaj, ga ne boš stlačil noter. Prav tako če ostane suha, bi ga rad videl junaka, ki bi ga na suho tja noter tiščal, pa da bi mu še lepo bilo
Ja, samo potem pri pregledu najdejo modrice, zlomljen nos, strgano obleko, opraskanine..... ne pa navlaženo vagino tako kot v našem primeru.Nevem a trollanje ali ne... skratka ji pač tak dolgo bombe tala, da ali odpre noge, da jo neha lamat ali pa nima več moči, da skup drži.. samo en primer recimo. Tudi tebe bi potem nekdo lahko posilil, ki je seveda močnejši, ampak po tvoje ni posilstvo, ker nisi držal prsta v riti.
Mislil sem to, kar sem napisal. In ker za penetracijo ni bil uporabljena SILa ali grožnja, pač ne more it za poSILstvo, ampak za zlorabo slabotne osebe, za kar je sicer zagrožena enaka kazen. (od enega leta pa na gor.)membrain
kaj si mislil z "ga je fasala mrtvo pijana baba ki zase ni vedla"?
To da "moški nategne mrtvopijano žensko" pa je kakšna okoliščina? Kje je vir za odstotek lažnih prijav posilstev?Mislil sem to, kar sem napisal. In ker za penetracijo ni bil uporabljena SILa ali grožnja, pač ne more it za poSILstvo, ampak za zlorabo slabotne osebe, za kar je sicer zagrožena enaka kazen. (od enega leta pa na gor.)
Ampak se lepše in bolj željeno sliši, da jo je moški posili, kot pa da je samo nategnil mrtvo pijano kajne? Pri posilstvu bodo feministke in feminizirani (kastrirani) moški, torej tisti, ki so vas feminiske že prepričale na njihovo stran, lahko bolj vneto pljuvali po grdih moških.
In feministke najbolj moti to, da je treba posilstvo dokazat. Bi rade, da se jim kar verjame na besedo, kljub dejstvu, da je velik delež (20-40%) posilstev dokazano lažnih. Lažnih prijav pedofilije je pa celo preko 90%.
Vir poišči na netu, kot sem ga jaz. Al pa pomisli, kolk prijav pride do obsodbe.To da "moški nategne mrtvopijano žensko" pa je kakšna okoliščina? Kje je vir za odstotek lažnih prijav posilstev?
Kaj pa pravite na poziv?
http://www.amnesty.si/media/uploads/files/Poziv NVO k spremembi definicije posilstva(1).pdf
Ne razumem vprašnja, kaj sem pa izjavljal o njih?membrain
kaj pa pomenijo tvoje izjave o mrtvopijani ženski?
Ja saj, da ne bi slučajno na osnovi tvojih izjav kdo pomislil da je sama kriva da ga je mrtvopijana fasala, ali kako že si napisal.Ne razumem vprašnja, kaj sem pa izjavljal o njih?
Mrtvo pijana to pomeni osebna stiska so tolmačili na murglski RTV za Gobčevo.membrain
kaj pa pomenijo tvoje izjave o mrtvopijani ženski?
#424vir?
Menda ja ne mislite da je dejanje storilca kakorkoli dopustno ali opravičljivo?dandanes je moderno bit žrtev, tak da je status malo zvodenel