Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Določeni se bojite sami sebe in svoje klobase v sekretu. Preden kdo daje butaste komentarje naj se prej pozanima kako JE delujejo in zakaj prihaja do nesreč kakršnim smo že bili priča...Ko tole berem se počutim, kot da sem obkrožen (ne vsi, večina pa) s samimi psihiči, ki bi se najraje zaprli v škatlo, da jih še sonce ne bi doseglo, ker od sonca lahko dobite opekline veste?
V černobilu je bil krivec človek in takratna tehnologija, na otoku treh milj enako, na japonskem pa je bila kriva neka višja sila in stara tehnologija. Greenpeace pa se mi zdi da niso tako zeleni, ampak da bolj kadijo zeleno, vsaj glede na njihove paranoje. Če se mene vpraša bi zgradil še 5 nukleark, magar mi ena stoji za bajto. Že dolgo živim zelo blizu tiste v KK, pa je tudi pri nas že prišlo do nezgode in kakšne so bile posledice? Posrani nevedneži...In zakaj so bili posrani? Ker nimajo pojma o zadevi o kateri se potem spravijo pametovati prvemu sosedu. Mediji so itak, samo da se prodaja. V savi je umrl 50kg težek som, zihre je kriva NEK, je tako?
Vsaka stvar je nevarna, tudi zrak če ga prehitr dihaš, tako da vam svetujem da dihate malo bolj počasi da boste lahko gledali na te stvari iz pravega vidika in ne iz svojih zafrustrirano namišljenih pogledov.
Komaj čakam da zraste pri nas NEK 2, tokrat upam da samostojen projekt in ne v sodelovanju s Hrvati. Tako bomo v malo boljšem položaju glede električne energije.
Ker vem, da sem s svojim postom veliko ljudi zadel ravno tam, kjer najbol peče in špika pa sem pripravljen odgovarjati na vsa vprašanja kar se tiče jedrske energije, pa naj bojo še tako butasta in kompleksna