Nov Touareg

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
Ker ko ti navigacija in e. stvari riknejo..si samo še peš, in potem vzameš tisti zemljevid. Sej to se dobro vsi zavedajo.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.426
1.428
113
Notranjost je kar licna...ampak kaj je s tem volanom in sredinsko konzolo? Neki cudno nametani knofi rocne, 4zmigavcev, start....nato pa dva Pežojeva vrtljiva knofa. Wtf? In ko zmanjka prostora za sredinske zracnike jih dajo na mesto, od koder ti piha kvecjemu v jajca. Ali pa v pecatni prstan na roki na heblu...

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.551
927
113
Očitno je bila danes slovenska premiera - v okolici Kranja dopoldne srečal 3 avte.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Po drugi strani se ob vsej digitalizaciji nočejo znebiti tistega mrežastega žepka pri sovoznikovih nogah, ki naj bi bil namenjen za papirnate zemljevide.

Ah, kdo bi jih razumel.
To je lahko za zataknit kake 3 pive, sej če te ustavijo pa ne hodijo ravno okoli se še ne opazi :p

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jao SS pedalke ma VW že 15 let iste kt v Audiju. :S Fakin holzvagn. Volan je res grozn, kt da bi ga en pozabil zamenjat za "tanovo" različico. :S

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Konkurenco ma za to klaso vedno lepši volan, bolj premium tipke in airbag zavit v usnje.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Za volan se strinjam, ampak pedalke??? Poglej tiste v novi X5, potem pa tiste v E30 izpred 35 let... :p

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Kaj o kakšni programski opremi za oh in sploh čiste motorje se kje kaj omenja? Ali se bodo raznorazne VW goljufije pokazale šele čez čas...

• Všeč mi je
Reactions: pinkobalinko

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Sem si ga na kratko ogledal, edina pripomba leti na komande za klimo.
Tukaj so šli še stopnjo naprej od Audija o_O in niti nima posebej zaslona s posameznimi gumbi za klimo, tako da ''tapkaš'' po spodnjem delu centralnega zaslona.
Butasto na kubik. Dobro, da bo večina avtomobilov itak opremljena z asistencami, tako da se ne bodo razbijali vsepovprek.
Od polota do amaroka. vse isti šmorn. Moraš dobro pogledat, da sploh pogruntaš v katerem avtu si. Pozitivno izstopa UP!
Ja, to bo to:D. Moraš biti res konkretno omejen ali pa slep, da misliš, da si v Golfu ali Polotu... ;) Brez zamere.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
No, to je postala oblikovalska stalnica in po novem ni več imun tudi mercedes in vsi ostali,
V glavnem vsi modeli isti, da lahko tudi tisti ki ima samo za osnovni model,zgleda kot da ima dražjega. Tisti ki pa ima solde, pa itak gre do najvišje štenge in se ne sekira če izgleda T-roc isto kot njegov naloadan Tuareg.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
833
113
Nisem VW fan.. ravno nasprotno... zadnja VW linija po dolgem času malo izstopa in in dolgočasna. bravo.
Dobro, da so se znebili analogne ure (passat, arteon).
Gumb za vse 4 je definitivno na pravem in bolj dostopnem mestu kot pri večini avtov.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Sem si ga na kratko ogledal, edina pripomba leti na komande za klimo.
Tukaj so šli še stopnjo naprej od Audija o_O in niti nima posebej zaslona s posameznimi gumbi za klimo, tako da ''tapkaš'' po spodnjem delu centralnega zaslona.
Butasto na kubik. Dobro, da bo večina avtomobilov itak opremljena z asistencami, tako da se ne bodo razbijali vsepovprek.

Ja, to bo to:D. Moraš biti res konkretno omejen ali pa slep, da misliš, da si v Golfu ali Polotu... ;) Brez zamere.

Sem ga danes pobral pa se malo zaeljal. Komande od klime res niso problem. Naštimš in za zmeraj pozabiš. Gretje zica OK, je treba kdaj ugasnit, drugače pa ni problema. Bolj me moti par drugih malenkosti. Recimo to,d a se lane assist stalno nazaj vklaplja, pa da mi je danes probal Teslo naredit ...