Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali kdo ve kaj stoji na AC izvoz za Lj-Brdo v smeri Kozarje in na nasprotni strani na pospeševalnem pasu Lj-Brdo proti MB?
ko se pelješ več kot 100 km/h lepo zabliska
Citat: Uporabnik taubista pravi:
Ali kdo ve kaj stoji na AC izvoz za Lj-Brdo v smeri Kozarje in na nasprotni strani na pospeševalnem pasu Lj-Brdo proti MB?
ko se pelješ več kot 100 km/h lepo zabliska
Se za info, policija testira nove radarje, kateri znajo dolociti tudi, na katerem pasu je izmerjena hitrost.
To pomeni, da bodo radarje dali lahko tudi na zelo prometne ceste in ne bo vec dvoumno, ce sta dva avta vzporedno na sliki
Prejšni teden je bil en gospod, fant blizu mojih let. So merili hitrost po naši občini Idrija. Baje se je zavzemal za varnost. Imela sva lepo debato in sva se v nečem celo strinjala. Če se ta gospod prepozna, naj se mi javi na PM. Sicer si me spraševal po imenu, ma mi je sedaj nekaj kapnilo. Za začetek si oglej moj kanal na youtube, kaj se ti vse lahko zgodi na cesti. In vi delate za varnost z radarji.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.