Nov fiksni radar - Podutik (Lj.).

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
850
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Za 2 pa že
smile-1.gif
.

Zanimivo m je da ima ta zadeva motna stekelca...kar mi jemalo čudno z vidika slikanja ?
odvisno od tistega, ki meri. ljubljanski redarji recimo tolerirajo prekoračitve do 10km/h, gorenjski pa so izgleda bolj strogi:
http://www.24ur.com/ekskluziv/...i-13-evrov.html
btw, ali kdo ve, ali je Werner že plačal položnico, ali še vedno čaka na Jankoviæa?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Kaznujejo te že za 1km/h prekoračitve. Samo je treba ločiti med tem, kar tebi kaže števec v avtu, tistim kar izmeri radar, in med dokazano izmerjeno hitrostjo (ko so že upoštevani pogreški in napake pri merjenju).

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
850
113
moja prva trditev o ljubljanskih redarjih temelji na naslednjih podatkih:
- na mojem avtu pri 120 na števcu je dejanska hitrost 118 km/h, izmerjeno na AC s štoparico in kilometrskimi tablicami
- po zaloški cesti, kjer je omejitev 60, sem se že nekajkrat peljal s hitrostjo 70 na omejevalniku mimo radarjev, vedno brez kazni

sem pa narobe zapisal, merili so policaji in ne redarji. z redarji nimam nekih izkušenj.

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
850
113
kakšna je njihova splošna praksa, ne bi vedel, jaz sem samo napisal moje izkušnje z ljubljanskimi policaji.
btw, opozorilo za tiste, ki se redno vozite po novi štajerski vpadnici v LJ od rondoja tomačevo proti žalam: ta teden so na tej cesti dvignili omejitev na 60, včeraj pa so policaji merili hitrost pod mostičkom od PST

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Sem prebral a bo treba prekontrolirat še ono uličico...vem katera je problematična.

Moti me motno steklo..to pri fotkiču ne more biti....torej zna biti nekaj na tem.

.....

Glede prekoračitve hitrosti...k nam na firmo so prišle kazni tudi za 2 km/h prekoračitve....tik pred iztekom dveh let oz. zastaranjem.