Nov Ferarri FF

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
edino kar nam preostane je, da ga šimfamo, kupit ga ne mormo
smile-1.gif

zakaj že ne? Marsikdo bi si ga kupil a kaj ko imamo take ceste, ki so v kurcu in bolj rabiš SUVja
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Očitno je dan danes trend takšen da je najbolj pomembna znamka, ni več pomembno kako zadeva izgleda, samo da je huda znamka
smile-1.gif
Se bo že preodajalo!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
tole je pa
hysterical-1.gif
:

Ferrari hopes it will appeal in particular to buyers who usually use all-wheel-drive saloons or SUVs for winter driving and especially ski trips at this time of the year.

Indeed. Tisti spojler, difuzor ali karkoli že ima pod zadkom se po Corsinem vzoru verjetno potegne ven in nanj postavi bicikl?
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mene pa z boka spominja na moj bivši avto Honda Civic VTI HB letnik 1993. Pa še rdeča je bila.
Mi ni tako napačen avto.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
A tovrstna oblika ni posebna?

Precej posebna, in bistveno manj grda kot sekret na sliki zgoraj. Tisti (na sliki zgoraj) izgleda priblizno tako, kot da bi nekdo sparil kanglico rudece barve in AMC Pacer pod nekaj udarci kladiva. Le kaj je to AMC Pacer, poreces ? Pak tole
wink-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Meni je tole ZELO všečno! In ja, tudi mene je stranski profil takoj spomnil na Z3 Coupeja, ki mi je prav tako lep za popizdit.
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
men je pa čista ...
srce-1.gif
nikol nisem maral Ferrarijev, ta je prvi tak, za katerega lahko rečem - da mam dnar, bi ga kupu. prej nobenga.

Ajej, kot bi mladostna leta preživel brez Raquel Welch/Sharon Stone/Pamele Anderson (izberi glede na letnik rojstva)...
frown-1.gif