Nov dokaz - Slovenci Papki - Tomas Sport

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Nemci imajo pač malce več okusa od nas in so morali ustrezno prilagoditi ceno te grde jakne.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Hmm pogledal oba linka in na obeh je cena enaka - 83,99€.
sprasujem se.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
evo, so hitro reagirali
cheer.gif

teoretiki zarot bodo pa rekli, da je ta tema odprta z namenom gverilskega oglaševanja in da OP dela za firmo
evil.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
a naročit po pošti se pa ne da?

Hervis ko naročal en nahrbtnik je bilo poslano iz Avstrije in grem za foro odtipkat hervis.at in isti nahrbtnik je bil na hervis.si 2-3€ dražji. Imajo pa kakšne artikle dražje kot pa pri nas ne rečem da imajo vse ceneje samo to se mi je malo
bonk.gif
zdelo verjetno vštejejo v prodajno še poštnino iz avstrije.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
a naročit po pošti se pa ne da?

Hervis ko naročal en nahrbtnik je bilo poslano iz Avstrije in grem za foro odtipkat hervis.at in isti nahrbtnik je bil na hervis.si 2-3€ dražji. Imajo pa kakšne artikle dražje kot pa pri nas ne rečem da imajo vse ceneje samo to se mi je malo
bonk.gif
zdelo verjetno vštejejo v prodajno še poštnino iz avstrije.

Ce je razlika par evrov, je to lahko zaradi razlicne stopnje DDVja... Pri nas je namrec 22%, v Avstriji 20% v Nemciji pa celo samo 19% ...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
zgleda da berejo alter, ceni sta že enaki
wink-1.gif

jah hitro so uredili :D

aja v njihov zagovor in epilog zgodbe: Jakno smo dobili po ceni iz Nemčije, torej priznan 50% popust. Tako, da tukaj jim lahko samo cestitam.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
Jaz zaradi takih in podbnih zgodb pri nas ne kupujem nic, ker imam zadaj nekje da je to nateg po defaultu in vecinoma drzi.
Tudi ko grem v trgovino po futer...bolj kot na veliko pise domace, izdelano v sl in podobne bedarije, bolj se za denarnico drzim in bezim proc. Ker to je klasika, ce je kao domace, mora bit drazje. In tu je treba priznat da so mediji in proizvajalci dobro delo opravili. Folk je opran do konca.
Ko je en ze gorenje omenil, ze prek meje je cena obcutno nizja. Pralni stroj sem kupil v grazu za 270, nasa cena je bila 440.