Citat:
Uporabnik trobla pravi:
@hepan
Bravo, zraven tega da o matematiki nimaš pojma si pokazal tudi manjko kulture. Aaa, razen če si s teletom poimenoval samega sebe. V tem primeru pa se ti opravičujem
Citat:
Uporabnik kaps pravi:
mah edina razlaga, ki jo js najdem je konkurenca v nemčiji, pač imajo dosti več izbire itd.
mi pa smo navajeni preplačat za vse, ker nimamo dosti športnih trgovin in raje kupujemo v "priznanih" trgovinah, ker majo kao bolšo robo ipd...ampak to je metanje dreka v oči..v bosni bo vse ceneje, mi pa smo za nemčijo skoraj bosna
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik trobla pravi:
@hepan
Bravo, zraven tega da o matematiki nimaš pojma si pokazal tudi manjko kulture. Aaa, razen če si s teletom poimenoval samega sebe. V tem primeru pa se ti opravičujem
glej ce hoces bit pameten je tvoj problem potem idi racunat vse...jakna je 14€ cenejša v nemčiji, poštnina je tam 10 (9,99)€ pri nas pa cca 5 se pravi, da je na koncu razlika drugačna kot 14 €...ampak ne ti se boš vtikoval v 1€...nisi mogel it mimo te teme kot da smetiš z nerelevantnimi pripombami.kulturo kažem kulture vrednim. Provokativnim debilom, s posti brez vrednosti pa se ne mislim prevec ukvarjat..
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
To si opazil, da je list price enaka v obeh državah?
In da gledaš znižane cene v outletu?
In če pogledam prvo Icepeak jakno, ki mi pride pod miško, jo od Slovenca.
List price pa je še vedno v obeh primerih enak.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Trgovci imajo v DE višje plače - neto in bruto, torej je abs.strošek večji, Razlika v DDVju ne vpliva bistveno na končno ceno. TAKo da, spet BS.
Ja, sej se strinjam.Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
sej že skoz ponavljam, da bi mi sam preproodajal pa maržo jemal. Zato pa je tako. Tekstilne tovarne (ki niti ena ni bila slaba za svoje čase) smo pa raje spravili v stečaj. Da ne govorimo o vseh drugih prizvodnih storitvah
ampak tukaj gre za isto trgovino ki preprodaja tako v nemčiji kot tudi v Sloveniji, samo slovenskim papakom zaračunava višjo maržo...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ista trgovina ok? ISTA
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Nemcev je 70 miljonov....nas slabih 2 mil.
Dobavitelju smo totalno nezanimivi in tega se treba zavedat....
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Se pravi SLO firma prodaja na nemškem trgu ceneje kot pri nas (glede na to, da je telefonska številka +386 1 422 80 34).
"Die meisten Artikel aus dem Online-Shop Tomassport.de kann man auch in Tomas sport Filialen in Slowenien erhalten. Einige Artikel sind aber exklusiv nur im Online-Shop Tomassport.de zu bekommen."
Torej naročiš in v primeru da je tvoj naslov slovenski plačaš višjo ceno, če gre preko meje, plačaš nižjo ceno.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
To si opazil, da je list price enaka v obeh državah?
In da gledaš znižane cene v outletu?
In če pogledam prvo Icepeak jakno, ki mi pride pod miško, jo od Slovenca.
List price pa je še vedno v obeh primerih enak.