Pa tale Net2Go dela na 5G ali je 3G+4G only?rekli so da ne
čene ma pa telemach še vedno net2go sim+100gb prednaloženo v akciji za 2€ (brat dobil celo 200 kao poletna akcija sredi zime ) nabaviš jih po 5-10 in menjaš ko zmanjka
Pa tale Net2Go dela na 5G ali je 3G+4G only?rekli so da ne
čene ma pa telemach še vedno net2go sim+100gb prednaloženo v akciji za 2€ (brat dobil celo 200 kao poletna akcija sredi zime ) nabaviš jih po 5-10 in menjaš ko zmanjka
Za net imas to.Huh, ne da se mi s tem igrat. Pa tudi ravno ekološko ni.
Zanimivo, to pa je dealbreaker potem. Do sedaj sem sicer spravil dol nekje 150GB, pa mislim da 1 klic opravil. Zaenkrat še ni bilo blokade.
Jaz imam paket A1 Vajb z vklopljeno funkcijo Vajb+…Imam neomejeno interneta s polno hitrostjo neglede na porabo…Se splaca…Seveda lahko normalno uporabljam tudi hotspotHuh, ne da se mi s tem igrat. Pa tudi ravno ekološko ni.
Zanimivo, to pa je dealbreaker potem. Do sedaj sem sicer spravil dol nekje 150GB, pa mislim da 1 klic opravil. Zaenkrat še ni bilo blokade.
Hja, nekako se mi zdi, da sem “malo” prestar za ta paket .Jaz imam paket A1 Vajb z vklopljeno funkcijo Vajb+…Imam neomejeno interneta s polno hitrostjo neglede na porabo…Se splaca…Seveda lahko normalno uporabljam tudi hotspot
Koda 5DA4P je še na voljoZdravo
Ima mogoče kdo kodo za popust en mesec brezplačno naročnino bi prosil kodo v zasebno sporočilo ali na mail majcen87@gmail.com
Hvala
To je mobilni paket in ni nadomestek fiksnega.Hja, nekako se mi zdi, da sem “malo” prestar za ta paket .
Še vprašanje glede redoja: a se še komu zdi, da zadnje čase bremzajo torente?
Morali bi jih onemogočiti.To je mobilni paket in ni nadomestek fiksnega.
To je to, ko so idioti iz prodaje pri operaterjih v pakete dali vse zastojn in edino kar še lahko marketinško navijajo je količina date.Morali bi jih onemogočiti.
Ker hitrosti omrežjij so katastrofalne postale zadnje čase, sploh tam kjer ni 5g omrežja.
4G+ do 150mbpsPa tale Net2Go dela na 5G ali je 3G+4G only?
jaJe za prenos e-sim med telefoni še vedno potrebno kontaktirati support ?
Kaka drama, e-sim brez glavne funkcionalnosti.