Seveda bo tako. Sploh za taki denar. Kdor pričakuje drugače je naivenNeomejen prenos podatkov - da ne ob tako, da bo do določene količine max hitrost, potem pa omejitev hitrosti DL/UL. Ali so PPU že objavljena ?
Ampak Jest bo prestopil . Mene je to že zdavnaj minilo in ostajam na Telekomu že skoraj 25 let..."Neomejen prenos podatkov" je zelo elastičen marketinški in subjektivni pojem
Pa bi kdo napisal, zakaj bi človek pravzaprav šel na to? Recimo da vam je težko dati 15-17-19-21eur na mesec za telefonsko naročnino, ampak vseeno mi ni jasno, kaj je tukaj tako dobrega proti recimo hotu in bobu???
Jernej
Ampak Jest bo prestopil . Mene je to že zdavnaj minilo in ostajam na Telekomu že skoraj 25 let...
Jernej
Lahko kadarkoli prekineš. V bistvu deluje kot predplačniški paket, ker se ti naročnina podaljša z bremenitvijo kartice, če bi bila ta neuspešna, bi se paket deaktiviral.Če sklenem naročnino s kodo za popust, je kakšna obveznost ali se lahko prekine naročnino kadarkoli?
Ker ni predplacniski...Ampak če je predplačniški, zakaj hočejo sken osebnega dokumenta?
Saj ti piše - pod 10 pa nad 20 gigaKristalno jasna definicija. Kje je potem meja, ko bodo delali težave?