Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Tak avto po 10ih letih 2x soli pokažeš (greš pozimi iz Kopra v lj pa nazaj po soljeni AC)......pa zacveti da je joj
Pomaga seveda Dinitrol zaščita.....oz karkol pač daš zaščitit extra
sam baje pomaga če ga peleš še novga iz štacune predn ga prvič dobi sol
Citat:
Uporabnik netko pravi:
dodaj k vsemu skupaj, da je to ena bogatejših skupnosti mnoga leta pa je bila celo najbogatejša "občina" v nemčiji
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Laufa ja, ker je motor neuničljiv, kaj pa okol motorja
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Smo včerej parkiral pred Lidlom v Frankenbachu in je ena ženska čakala tolk časa, da sva z ženo prišla iz trgovine, da naju je lahko ogovorila po slovensko.
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Firma poslala delat na projekt za par let
Smo včerej parkiral pred Lidlom v Frankenbachu in je ena ženska čakala tolk časa, da sva z ženo prišla iz trgovine, da naju je lahko ogovorila po slovensko. Ženski iz Bleda, ki bojda že okoli 48 let živi v tem koncu, se je milo storilo, ko je zagedala kranjsko registracijo
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Firma poslala delat na projekt za par let
Smo včerej parkiral pred Lidlom v Frankenbachu in je ena ženska čakala tolk časa, da sva z ženo prišla iz trgovine, da naju je lahko ogovorila po slovensko. Ženski iz Bleda, ki bojda že okoli 48 let živi v tem koncu, se je milo storilo, ko je zagedala kranjsko registracijo
avto za 30 let ne obstaja.in pika.
kar se tiče pa zgornjega, če bi dal ven še harmoniko in eno od avsenikov zaigral, bi bila pa pečena bi imel takoj na voljo kako vnukinjo za poroko "original Oberkrainer, oft kopiert, nie erreicht"
mogoče to spada že v full extra dodatno opremo. Ne vem. Meni je pred leti prodajal pepelnik. Bil je pa v opciji še z nekaj drugimi stvarmi.Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Jaz sem šele mesec po nakupu opazil da nimam pepelnika in vžigalnika. Pa tudi opazil nisem da bi se ponujalo kot dodatno opremo.