Notranja vrata ali pohištvo po naročilu?

Ali ste zadovoljni, kar ponujajo LIP, Jelovica, Liko.. ali želite nekaj več?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Menjava notranjih vrat naj bi bila prva stvar, ki bi jo storil po nakupu stanovanja, saj mi ženska nabija, da je pri menjavi precej prahu itd... Sam nisem ravno prepričan v to. Ko bodo vrata zamenjana, bo na vrsti pleskar.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Nameravam kupiti enostavna, bela vrata, z nad svetlobo, tako da ne vidim razloga za tako dolgo čakanje.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.558
1.157
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Malo Sevljeta povprašaj.
wink-1.gif

Drugače je pa tudi zelo vredu Mizarstvo Peternelj. Je kar drag, ampak vrata zgledajo top! Glede dobavnega roka se mi pa zdi 4-5 tednov kar normalno.

Morda veš kje razstavljajo ta vrata? Je tole v Formah ob cesti, tam kjer imajo okna?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.558
1.157
113
Ima kdo v notranjih vratih montirano "giljotino"? Kako se vam obnese, je smiselno nabaviti?

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Meni so bila všeč vrata od Mizarstva Markelj. Sicer smo iskali ene malo bolj izvenstandardne dimenzije in serijska vrata niso prisla v postev. Imamo pa še ponudbo od ene firme v Medvodah. Sicer menda bosanska roba ampak so pa pol cene naših mizarjev.

Dobavni roki so približno povsod isti. Če se jih rabi takoj, potem bo treba kupiti nekaj kar je na zalogi.