Notranja vrata ali pohištvo po naročilu?

Ali ste zadovoljni, kar ponujajo LIP, Jelovica, Liko.. ali želite nekaj več?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
ceneje ne bo šlo....samo za 200 eur po kosu ne pričakuj bog vedi kaj!

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Če se prav spomnim, je pri njih montaža zastonj, če vzameš več kot 3 vrata. Povej jim, da boš vzel 4 in še enkrat povprašaj.

rh87

Zelenc'
4. feb 2010
3
0
1
Hvala za odgovore. Jim bom naslednič zatežil da hočem zastonj montažo;) drugače pa ne iščem ne vem kaj od notranjih vrat, s punco si urejava prvo stanovanje in je nekako v ospredju cena;) itak pa ne rabim, da so ne vem kaj, samo da so približno lepa (navadna bela-ne moreš falit:))

domengost

Zelenc'
18. jan 2010
12
0
1
Mi smo vrata naročili pri mizarstvu Markelj in je prišlo več kot 200 € po kosu, ampak so pa lepa. Skriti panti
smile-1.gif

Nekaj slik in pomoje tudi cenik imajo na spletni strani.

domengost

Zelenc'
18. jan 2010
12
0
1
Zasledil sem en res dober "vodič" notranja in vhodna vrata[/url], ki se ga splača pogledati pred nakupom oz. preden se odločite za nakup vrat. V članku se primerja tudi proizvajalce, pač po lastnostih vrat, cenah in podobno....uglavnem priporočam ogled.

zahira

Pripravnik
26. jun 2011
31
0
6
Citat:
Uporabnik domengost pravi:
Mi smo vrata naročili pri mizarstvu Markelj in je prišlo več kot 200 € po kosu, ampak so pa lepa. Skriti panti
smile-1.gif
LAŽEŠ DA SE KAR KADI
10.gif

brezlj

Pripravnik
29. jul 2010
46
0
6
www.dominatus.si
Če je to vse kar je od stroškov in še kakih prikritih, je ta cena tam tam ... meni se zdi še nekoliko visoka, čeprav v mejah normale ... jaz sem raje dal zasebnemu mojstru še 200 več in dobil res notranja vrata kot se šika ... povsem po mojih željah... je pa res, da sem bolj izbirčen, pa še rabil sem le ena in ne štirih.. s tega vidika je tvoja izbira bolj smotrna ...

Sa_sa_K

Zelenc'
12. sep 2012
2
0
1
Namesto nekih poceni vrat, ki se ti bodo po nekaj letih ogulila ali mogoče celo polomila, ti svetujem, da kupiš malce kvalitetnejša vrata.

Za recimo 250-300€ dobiš že precej kvalitetna notranja vrata, ki jih boš lahko imel kar dolgo časa.

marina

Zelenc'
27. dec 2012
6
0
1
Ja res se splača dat kakšen euro več, in je tako kot je treba. Mi smo notranja vrata naročili pri Lip Bled in so prekrasna.

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
357
11
18
Domžale
Lp
Prosim če že pišete da se splača kupit dražja vrata, da obrazložite zakaj? Ne samo pisat se bolj splača, ker če preračunaš da lahko za ceno enih vrat dobiš 3 cenejša vrata, me zanima če so dražja res trikrat boljša.

boske

Pripravnik
2. dec 2010
146
0
16
Obišči stran
Pri nakupu notranjih vrat vedno glejte na njihovo, kvaliteto, saj so del vašega doma in jih pogosto uporabljate. Je pa tudi odvisno, kaj si lahko privoščite in kaj iščete iščete, ali iščete poceni vrata ali pač iščete kvaliteto in okusen dizajn.

Lp

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Moja vrata so tacenejše sorte, so lepa, se odpirajo in zapirajo, panti ne cvilijo, dihtajo... ali so kvalitetna?

lp

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.135
198
63
niso vsa vrata dobra. so kar razlike med vrati za 100 ali pa 500eur. vsaj tisto kar sem jaz gledal ko sem jih iskal zase

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
mene moti to, da so mizarji zlatarji in je cena na koncu enaka kakor če bi kupil od nekega znanega proizvajalca.

pa tudi cene za vrata so mi na splošno čisto abnormalno preveč napihnjene