Note 7

lufti

Zelenc'
9. avg 2007
4
0
1
Danes sem dobil novega Note 7 z zahvalo za nakup in razumevanje in potrpežljivost ob čakanju na zamenjavo aparata.
V opravičilo so mi dali darilo Samsung EVO Plus128Gb kartico.
Jaz sem nad odzivom in darilom izredno zadovoljen.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Poročaj, če se ti bo pregreval in izgubljal procente napolnjenosti ter skuril baterijo veliko hitreje kot prej. Vsaj tako poročajo o novih Note 7.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Uf, tu pa tudi jaz čakam na tvoje poročilo Lufti. Pol leta sem čakal, da zamenjam svojo note3, zdaj pa vse to sranje s sedmico....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Vzemi iphone 7 plus, pa je.
grin1.gif

Kakšna pa so poročila, kaj naj bi bilo drugače v primerjavi s prvo linijo Note7? Zamenjava baterije ob isti kapaciteti in to je to?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Natolcevanja. Seveda so limone med njimi, kot pri vseh ostalih znamkah. Prejšnji teden so mi ga menjali, priznam, da s cmokom v grlu, ker je prvi kao ognjeni delal bp, brez pregrevanja, odlična baterija in bi se znalo zgoditi, da v drugo naletim na limono.

Hvala bogu nič od tega. Nobenega pregrevanja, baterija suoer, trenutno na 6 ur SoT in še 38%. Torej ne bo problema dan do dva, pri zmerni uporabi pa celo 3-4 dni. Čez noč pade za 2%.

Torej, s prvim Samsungom zelo zadovoljen in ne razmišljam več, da grem nazaj na Nexusa oz po novem Pixla, kar je bil moj plan B, če bi se Samsung izkazal za nedostojnega tekmeca.

Če koga še kaj zanima pa naj vpraša ...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
he he, dobra !

Ni kej, superioren večnamenski izdelek, samo zdaj so nas zj*bal, ker smo morali menjati :-(

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Mr. Green je vidu green smoke, sedaj že ima ajfon 7 :)

If you still have a faulty Galaxy Note 7 phone, please, for the love of freaking God, go exchange it right now. Do that or just switch to an iPhone 7 :)

Če je pa res kaj na tem, ga bo pa Samsung ornk pušnu. Še vedno mi ostane Pixl XL kot B varianta.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
The phone was powered down and in the owner's pocket when it exploded.

A dej nehi. Kako lahko ZAPRT telefon eksplodira sam od sebe? Kaj ima noter uro, ki tiktaka in po točno določenem času eksplodira??
To me res zanima kako je možno, da telefon ki je zaprt (torej se v telefonu nič ne dogaja) kar naenkrat eksplodira? KAKO??

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
The phone was powered down and in the owner's pocket when it exploded.

A dej nehi. Kako lahko ZAPRT telefon eksplodira sam od sebe? Kaj ima noter uro, ki tiktaka in po točno določenem času eksplodira??
To me res zanima kako je možno, da telefon ki je zaprt (torej se v telefonu nič ne dogaja) kar naenkrat eksplodira? KAKO??

Kaj o kemijskih procesih v bateriji si preberi, pa ti lahko postane jasno. Poleg tega: ugasnjen telefon še ne pomeni, da ne vleče štroma iz baterije ...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Se strinjam, ni vse na off, če je phone ugasnjen, oz bi moral odstraniti baterijo.

Ampak slika telefona na The Verge je pa spet enaka, kot se pojavlja že cel september in članek omenja ožgani tepih, jaz nič ne vidim
smile-1.gif
A ni The Verge zelo pro ajfon usmerjen medij?