Predlagane spremembe obdavčitve normirancev – Mladipodjetnik.si
mladipodjetnik.si
kaj bodo na koncu spremenili, pa pitaj boga...
Verjamem, da tistim na minimalcu to ni tragedija, in da se jih veliko privoščljivo hahlja.Tragedija u 3pm a?
Kakšne pozdrave, mu v nadomestilo za konkurenčno klavzulo plačajo dodatek, ker ne sme v prostem času delati kar hoče?
Če ne, je to brezpredmetno.
Verjamem, da tistim na minimalcu to ni tragedija, in da se jih veliko privoščljivo hahlja.
Predlagane spremembe obdavčitve normirancev – Mladipodjetnik.si
mladipodjetnik.si
kaj bodo na koncu spremenili, pa pitaj boga...
Meni je vsekakor bolje, da programer zasluži skoraj 300k v 2 letih pri nas, kot pa da teh skoraj 300k zasluži nekje drugje.Minimalc, revež, bogataš..., oba vema da je 300k normiranec na 2 leti hud plafon, saj vema kdo to koristi a ne? Mislim da tudi če bo 200k za dve leti bo to več kot dovolj. Ali kaj hočeš rečt? Da se tj smili programer ker več ne bo smel v 2 letih naklamfat 300 jurjev?
Je, ja.
Meni je vsekakor bolje, da programer zasluži skoraj 300k v 2 letih pri nas, kot pa da teh skoraj 300k zasluži nekje drugje.
Ampak ja, dejmo te prasce zatolčt, kaj pa se to pravi, da pobere več kot ti
Pošteno za popoldance, kot pravim že ves čas, večina jih je "dumpingašev" z finimi rednimi službami, varnostjo, regresi, božičnicami, nagradami, ker pa se popoldan nimajo kam dati pa bi oni malo pod ceno še kaj doma naredili, itak nimajo kaj zgubiti namreč po "redni" oz. tržni ceni storitev dost težje prodaš ker v marketing pa res ne bodo vlagali.
Zatolčt? Misliš rečt normalno obdavčit?
Meni je vsekakor bolje, da programer zasluži skoraj 300k v 2 letih pri nas, kot pa da teh skoraj 300k zasluži nekje drugje.
. In še enkrat, ošpice dobim ko slišim nekoga z 100% storitveno dejavnostjo da je pa zdaj on ogrožen in ubogi ker ne more več za 4% naklamfat 150k letno.
Saj... To je problem... Ospice dobiš... Vec bos imel od tega, da jih se ti naredis. Od tega, da navijas za to, da se njemu pobira in s tem hkrati navijas za to, da se meja pomika proti tebi, bo bore malo koristi. Samoohranitvenega nagona kljub nasprotnemu prepričanju nimas.
Btw... 4% davka je bilo vcasih do 100k€, zdaj do 50k€ na koledarsko leto in nima veze z normiranim stroški 300k€ v 2 letih...