Nokia Messaging - placljivo

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Kar se mi zdi tudi nekako logično, če je stalna povezava s spletom in preverjanje novih sporočil. Za takšno funkcionalnost se mi zdi tri dni več kot dovolj in vsekakor nad pričakovanji.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Se kar pozna na bateriji, vsaj pri meni (odpr le en račun). Me pa zanima, če vam je danes stroitev normalno delala? Meni in kolegu ni. Sploh se ne poveže.
Kako imate sinhronizacijo naštimano? Interval sinhronizacije: 1 dan (po defaultu). Je to vredu?
Kako je s pošiljanjem maila? Pošlje ga kakor se mu sprdne. Do sedaj sem uspel poslat samo par mailov. Gre v mapo v pošiljanju. Je treba dat še pošlji in prejmi?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
No pa še ena na račun intervala sinhronizacije, imam nastavljeno na 1 uro a tisti E za edge mi nonstop gori, pa ko imam telefon zraven TVja tut vsako minutko sliko trese kot bi ravnokar dobil klical. Se mi zdi da je ta Nokia Messaging še vedno beta izdelek torej polizdelek. Če nastavim interval sinhronizacije na 1 uro to razumem da se mi vsako uro prižge ta edge, preveri predale in se normalno izklopi..Ali...?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Heh meni tud ves čas brnijo zvočniki na računalniku... Jebiga, stari so.
tongue-1.gif

Danes spet na telefonu nisem prejel 5 od 7ih mailov. Jutri za foro stestiram še drug način sinhronizacije. Če ne bo bolje, bom tole aplikacijo kar izklopil.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
pazi ko izklapljas - jaz sem dal cancel na email.nokia.com sedaj pa imam tezavo, da ne morem iz telefona odstraniti mailboxov in tako mam dva dodatna predala, ki jih ne gre izbrisat :D

resitev bi bil phone update in vse na novo rihtat kar pa se mi ne da za1x
smile-1.gif

upam, da najdo kdo kako resitev kako umakniti te mailboxe od nokia messeging ce narocnina ni vec aktivna

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Če mislijo, da bom plačeval 3€ na mesec za tole, so se pošteno zmotili.

LCG Profimail je alternativa.

LP

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Ker sem lastnik aparata e72, je zame licenca brezplačna. V nasprotnem primeru pa bi se najverjetneje tudi odločil za LCG Profimail, ki te pride nekaj čez 20€ in svojo funkcijo opravlja več kot odlično. Seveda pa pričakujem tudi s strani nokie kakšno spremembo in popravke na tem področju...storitev ni zastavljena napačno a ima še nekaj pomanjkljivosti. Seveda pa je mesečno plačevanje 3€ absolutno preveč za to kar ti nudijo.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Če maš naštimano da sinhronizira samo v domačem omrežju... A to deluje, a je za tujino bolje še kako drugače izklopit? Da me ne bo računal ob koncu meseca presenetil.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
FuriousG, ni nobenih presenečenj saj boš takoj vido ko boš prišel v tuje omrežje če se ti bo kaj povezovalo gor...

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
pazi ko izklapljas - jaz sem dal cancel na email.nokia.com sedaj pa imam tezavo, da ne morem iz telefona odstraniti mailboxov in tako mam dva dodatna predala, ki jih ne gre izbrisat :D

resitev bi bil phone update in vse na novo rihtat kar pa se mi ne da za1x
smile-1.gif

upam, da najdo kdo kako resitev kako umakniti te mailboxe od nokia messeging ce narocnina ni vec aktivna

Po moje odstraniš Nokia mail, ampak afaik je to tudi originalni klient za pošto. Včeraj sem se (spet) malce igral in sem hotel odstraniti NM, pa gre očitno stran vse. Potem sem hotel dodati en navaden predal za gmail in je spet naložil Nokia mail, ampak tokrat v drugačni preobleki. In sem še enkrat izbral Nokia Messaging, ker se mi je stvar zdela drugačna. Zaenkrat stvar dela "online", prav tako je takoj priletel pozdravni mail od Mobitela... Torej je potrebno na starejših telefonih (recimo E71, čeprav imam zadnji firmware) najprej odstraniti Nokia Mail in ga še enkrat naložiti, da pride zadnja verzija vsega...

Jernej

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
hja pri meni je tezava, da je integrirano - kar pomeni, da odstranit ne gre
frown-1.gif
Sem pa bral malo tudi newsgrupe pa se nisem najdel da bi kdo uspel to na E52 ali katerem drugem telefonu kjer je integrirano to porihtat

factory reseta pa mi ni za delat
frown-1.gif

matejmesar

Pripravnik
1. jul 2009
95
0
6
Pozdrav!

1. Ali je pri uporabi Nokia messaging podatkovna povezava vzpostavljena ves cas, ali se vspostavi le takrat, ko se sinhronizirajo mailboxi?

2. Ali morda kdo ve, ce je storitev ze vkljucena pri telefonu Nokia 5230? Torej, ce je potrebno placevati 3 eur/mesec?

Hvala
LPM

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Nokia 5230 na žalost ne omogoče te storitve.
Tu si lahko pogledaš seznam telefonov, ki jo omogočajo.