Nokia Messaging - placljivo

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
To poznam oz. uporabljam ze lep cas na e71 s stirimi racuni. Spraseval sem za tvoj odgovor zgoraj, ko pravis, da vsi mailboxi prihajajo na en skupni mail. Zanima me, kako tam zgleda, ko odpises iz enega izmed mailboxov. Verjetno vedno posilja samo enega in istega

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pošilja samo iz tistega, katerega imaš nastavljenega.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pošilja samo iz tistega, katerega imaš nastavljenega.

Nič jasno. A lahko kdo prilepi FAQ, kako nastaviti NM. Aja, a to je za vse naročnike, torej tudi pravne osebe? Ker na M@ strani piše da za vse, na http://moj.mobitel.si pa da ne
wink-1.gif
. Na mail mi pa še niso uspeli odgovoriti. Odkar imamo osebnega svetovalca, se je čas za odgovor povečal...

Jernej

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Je na voljo tudi za pravne osebe. Za vklop je potreben pisni zahtevek oz. preko svetovalca

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Je na voljo tudi za pravne osebe. Za vklop je potreben pisni zahtevek oz. preko svetovalca

Ampak pravijo, da je en mesec za vse zastonj, direktno iz linka na M@ strani brez podpisovanja pisnega zahtevka (tako je napisano v njihovem mailu, ampak lahko da se motijo
smile-1.gif
). Me pa zanima, kako hitro se sinhronizira oziroma kje se nastavi, da se. Namreč dodal sem račun in pošta pride le tako, da ročno izberem sinhronizacijo...

Jernej

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Hvala, ker ste aktivirali svoj račun Nokia Messaging! Ta storitev omogoča samodejno dostavljanje osebne e-pošte v telefon Nokia.

To e-poštno sporočilo vsebuje pomembne informacije o storitvi.

Cena storitev:

Z nakupom telefona Nokia ste dobili tudi naročnino na Nokia Messaging. Vendar upoštevajte, da boste morda morali plačati stroške prenosa podatkov, če niso vključeni v neomejeno naročnino na podatkovne storitve. O stroških se pozanimajte pri svojem mobilnem operaterju.

Uživajte v mobilni e-pošti!

Lep pozdrav,
tim Nokia Messaging

Iz tega sodeč je za uporabnike e72 brezplačno
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Nokia Messaging subscription - purchased with device

Storitev je zakupljena z napravo
smile-1.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Nokia Messaging subscription - purchased with device

Storitev je zakupljena z napravo
smile-1.gif

zanimivo! Tudi dobra info E72 pride s tem po defaultu, med tem ko pa E52 nima

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Kako si sploh nastaviš ta push mail? Sam imam sedaj nastaljeno, da mi od 10.00 do 22.00 na 10 minut pregleduje pošto. Sam to ni pravi push, če prav zastopim. Aja imam pa e72.

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Pri nastavljanju novega emaila te vpraša, če te poveže s to storitvijo in pri tem koraku samo potrdiš. Prvi email, ki ga povežeš s to storitvijo, postane tvoj username za vstop in upravljanje na strani email.nokia . Na tej strani si tudi urejaš vse emaile, ki bodo vključeni v tej storitvi.
Odstrani email račune in jih ponovno dodaj preko čarovnika na telefonu...skoraj ne moreš zgrešiti
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Se mi je zdelo da bo tako. A ko potem nov mail nastavljam. A izberem Gmail, a izberem Mail for exchange? Hvala!

Ko hočem naredit nov Gmail, mi ga sploh noče.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Če uporabljaš Gmail, izbereš pač gmail račun, ki še ni uporabljen v nokia messaging storitvi. Vpišeš njegovo geslo, da lahko dostopa do podatkov tvojega emaila in ko te vpraša po tem, če želiš dodati račun tej storitvi, enostavno potrdiš. Kasneje lahko preostale email račune dodajaš na njihovi spletni strani ali na telefonu in ti jih združi v tej storitvi.

Sicer pa imaš zagotovo kakšen odgovor na tvoje vprašanje tudi na njihovi strani za pomoč:
http://email.nokia.com/account/faq.action

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Hey!
Mi je uspelo. Če sem šel v mapo email in dodaj nov email, mi nikakor ni hotlo it skozi. Potem sem probal še pod sporočila in dodaj nov nabiralnik, tam je pa šlo normalno. In sedaj mam tud Nokia messaging vklopljen.
Hvala za pomoč!

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
kaj se komu sanja kak lahko odstranim te gnile mailboxe? Racun sem deaktiviral, sedaj pa mi nikakor ne pusti odstranit mailboxov ven.

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Pod nastavitve imaš opcijo odstrani in vsaj meni je delalo normalno
smile-1.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
ja ampak zahteva, da si povezan - ce pa se jaz hocem povezat mi rece, da racun ni aktiven.

ce pa v email.nokia.com odstranim, pa dejansko nix ne naredi

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Je kakšna alternativa omenjenemu plačljivemu sistemu za nokio e72?
Profimail. 22 EUR. Zadeva je fenomenalna. Se meri z BB, le da imaš še nekaj dodatnih možnosti nastavitve.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Profimail. 22 EUR. Zadeva je fenomenalna. Se meri z BB, le da imaš še nekaj dodatnih možnosti nastavitve.

pa je kaka opcija da se ga namesti kor primarni mail client? Se pravi da nadomesti to sranje, ki je placljivo in zapeceno v telefon
bonk.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Pri nastavljanju novega emaila te vpraša, če te poveže s to storitvijo in pri tem koraku samo potrdiš. Prvi email, ki ga povežeš s to storitvijo, postane tvoj username za vstop in upravljanje na strani email.nokia . Na tej strani si tudi urejaš vse emaile, ki bodo vključeni v tej storitvi.
Odstrani email račune in jih ponovno dodaj preko čarovnika na telefonu...skoraj ne moreš zgrešiti
wink-1.gif

Čeprav sem prebral FAQ, mi še vedno ni jasno
wink-1.gif
.

Se pravi, a pošta prileti sama od sebe ali se samo preverja na določen interval?
Na E71 sem si namestil to čudo in se povezal na poštni predal na Planetu, na email.nokia.com se tudi lahko prijavim... Pošto pa pobere le, če ročno izberem sync. Kaj je tukaj narobe? Poklikal sem pa vse dneve, vse ure, v vseh omrežjih... Pa tudi če nastavim na določen interval, tudi ni pošte. Je pa res, da uporabljam povsem osnovni (prazen) zaslon in ne aktivnega, morebiti je pa tukaj hec?

Jernej