Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Microsoft prevzema Nokio. Novi telefoni se bodo imenovali MicrosoftNokia. Podobno kot SonyEricsson.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
S prvim delom se strinjam. Povej pa mi, kolikokrat ti je WP7 zmrznil?Citat:
Uporabnik Steve pravi:ker MS po stari navadi spravi ven polizdelek, ki je polno funkcionalen in kolko tolko stabilen šele po 2. updejtu.
Potem pa ne bluzi o nestabilnosti. Aja, to je forum in je vsak pameten...Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Uporabnik Steve pravi:ker MS po stari navadi spravi ven polizdelek, ki je polno funkcionalen in kolko tolko stabilen šele po 2. updejtu.
wp7 mi ne more zmrznit, ker ga nimam. sicer pa sem govoril o funkcionalnosti, katera zaenkrat očitno še zelo šepa.
ali si morda mislil w7 na pcju? jok, ne uporabljam polizdelkov od malega mekanega ---> apple or die
Citat:
Uporabnik Ericssony pravi:
Pa še nov logotip:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Potem pa ne bluzi o nestabilnosti. Aja, to je forum in je vsak pameten...Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
wp7 mi ne more zmrznit, ker ga nimam. sicer pa sem govoril o funkcionalnosti, katera zaenkrat očitno še zelo šepa.
ali si morda mislil w7 na pcju? jok, ne uporabljam polizdelkov od malega mekanega ---> apple or die
To, da ne ločiš med W7 in WP7 mi je pa jasno kam te daje. Plašnice pa zgolj pogled v eno smer.
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Nisem še imel po rokah nobenega izmed MS, Android ali iOS, ampak prvi mi je iz principa antipatičen, drugi mi gre na živce zaradi odnosa do osebnih podatkov, tretji pa je predrag.
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Android fanboyi =) Hujsi k jabuk loverji
Res ne razumem kaj vidite v njem.. WP7 deluje dosti bolj tekoce.. ko bodo vklopili multitasking in c/p boste veseli?
Citat:
WP7-specific limitations
* No system-wide file manager
* No Bluetooth file transfers
* No USB mass storage mode
* Limited third-party apps availability
* No Flash (nor Silverlight) support in the browser
* Too dependent on Zune software for file management and syncing
* No video calls
* New ringtones available only through the Marketplace
* No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software)
* No internet tethering support
A bi jih raje kradel?Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Mene bi bolj motilo, da bi moral applikacije kupovat.