Nokia is coming back!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj ti pomaga dober HW, če gor laufa android...

Kaj pa vem..mogoče pa prešaltam na android, glede na to da je win10 na 950xl po enem letu še vedno v beta stadiju:)

Kilavo dete je crknjeno že eno leto
uf-1.gif

http://indiatoday.intoday.in/t...s/1/676994.html

Nazadnje urejeno:

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Wp je čisto uredu, sploh ko sem po treh letih uporabe WP prešaltal na androida. Ampak pomanjkanje appsov ga jebe, tudi surface telefon ko (če) bo prišel tega ne bo rešil. škoda.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Če pride surface ga verjetno čaka enaka usoda kot HP Elite X3 !?

Milijoni bodo kupovali Note 8 in Apple 10th, Surface-u pa verjetno drobtinice. Bo moral MS ponuditi kaj revolucionarnega, da se bodo tabori manjali. Universal appi in Continuum to nista ...

Nazadnje urejeno:

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Citat:
Uporabnik srv pravi:

Milijoni bodo kupovali Note 8 in Apple 10th, Surface-u pa verjetno drobtinice. Bo moral MS ponuditi kaj revolucionarnega, da se bodo tabori manjali. Universal appi in Continuum to nista ...

Ravno zato ga (še) ni. Če bo MS izdal surface phone, bo to nekaj drugačnega. Tako kot celotna surface linija.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Surface phone pride kmalu.
Kaj ti pomaga dober HW, če gor laufa wp...

Imam dva telefona, WP in adroid. Android je samo zato, ker mora biti, drugače pa je grozno proti WP. Izgled, delovanje...nikjer ni boljši android, edino pač več appov ima, ampak če jih ne potrebuješ...

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj ti pomaga dober HW, če gor laufa android...

Kaj pa vem..mogoče pa prešaltam na android, glede na to da je win10 na 950xl po enem letu še vedno v beta stadiju:)

Kilavo dete je crknjeno že eno leto
uf-1.gif

http://indiatoday.intoday.in/t...s/1/676994.html

Govorim o SW, ki ga še vedno razvijajo, samo nihče trenutno ne ve čemu:)
Tako je rip
RwvW45A.png

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Da ni tržnega deleža je popolnoma jasno, pa tudi to da ni novega HW nikjer na vidiku. Dejstvo pa je da MS še vedno zelo veliko vlaga in razvija mobilno platformo. Ampak tole je čisti offtopic, ker je tema o nokiah:)

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Surface phone pride kmalu.
Kaj ti pomaga dober HW, če gor laufa wp...

Imam dva telefona, WP in adroid. Android je samo zato, ker mora biti, drugače pa je grozno proti WP. Izgled, delovanje...nikjer ni boljši android, edino pač več appov ima, ampak če jih ne potrebuješ...
Sam z androidi nisem imel in nimam nobenega problema, kar ne morem reči za 920-ko, ki je bila kratek čas pri hiši, 620-ka, ki jo je imel sorodnik pa je bila ena sama katastrofa. Oba pa se skrijeta pred mojimi Z2, 6P in Note7. Morda pa nisem imel pravega WP
redface-1.gif

Drugače pa v čakanju na Note8 sedaj vozim Huawei Mate 8. Zelo presenečen kako telefon leti, baterija vrhunska. Če bi bila varianta s penom, je Samsung pri meni zgodovina.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Citat:
Uporabnik srv pravi:

Ravno zato ga (še) ni. Če bo MS izdal surface phone, bo to nekaj drugačnega. Tako kot celotna surface linija.
Upam in jim privoščim. Dobra konkurenca vedno pozitivno vpliva na razvoj.

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Veste...prvo Lumio sem prvič kupil 2 leti nazaj, rabljeno z bolhe za dobrih 40€. Super in noro hiter telefonček, ko prvič preideš iz androida si misliš, da bodo tvoji telefoni samo še Lumie. Kmalu za tem sem jo prodal in si kupil novo Lumio, ker sem potreboval dober fotoaparat, več prostora in večji zaslon. Pol leta kasneje me je minilo vse skupaj, ker Microsoft dobesedno ne ve ali bi spal ali bi kaj delal. Nobenih posodobitev, aplikacije v trgovini prešteješ na prste, windows 10 očitno ne bo nikoli končan, ker si jim fučka za uporabnike itd.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
novo desetletje se bliža in morda že delajo na WP20 :)

Res sem besen na M$, HP Elite X3 je verjetno super zadeva, samo dati tak denar in da nimaš podpore, no way!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Če ne bodo sposobni uporabljati aplikacij z drugih sistemov so že v naprej oplel. (Zaradi 1% tržnega deleža ne bo noben delal posebnih aplikacij za njih).

Pa zaradi mene imajo lahko najboljši in najbolj učinkovit operacijski sistem na svetu.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
1% je bilo 2014, zdaj je žal že 0,3%.
Več, ko ne mrtvo. Saj ljudje ne bodo dal jurja za Surface, če zna potem že čez nekaj mesecev MS popolnoma ukiniti mobile divizijo. Tudi, če bo še tako super duper, je bolje vzeti "malo slabšo" zadevo in imeti neko varnost za sabo.

WP sploh ni napačen, samo MS je v vsej svoji veličini spregledal, da se nanj lepijo sami nesposobneži, ki jim je mar samo za lastno dobrobit in da nagrabijo čim več $. Le na kaj me to spominja :)