Nokia E71 in njene male skrivnosti

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz imam verzijo 5.00.30 pa ne kuri baterije......je pa problem po eni uri ko zadeva zmrzne.

Če na novo naložim garmina....kaj potem moram nove kode dat ali so stare še ok?

Uh...mimogrede.....blutooth slušalka mi ne zvoni ko dobim klic....oziroma samo zelo na kratko.....se da mogoče kako naštimat da bi zvonila samo slušalka in ne gsm?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Se da kako nastavit, da se telefon po vklopu prijavi na omrežje na katerem je bil pred izklopom?

Nastavljeno imam ročno izbiro operaterja >>> UMTS T2. Vendar se mi telefon po ponovnem vklopu včasih postavi na Mobitel. Se da to kako preprečit. Kake nastavitve nisem našel...??
T2 signal je popolnoma zadovloljiv, delovanje odlično.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Eno vprašanje... Na prvi pogled precej amatersko in butasto, vendar res ne poznam odgovora
redface-1.gif

Po pregledovanju emailov in po prekinitvi povezave s strežnikom na telefonu mi včasih na ekranu ostane afna (@).

Kaj za vraga to pomeni? Najprej sem mislil, da označuje, da so v nabiralniku neprebrana sporočila. Zavrgel sem tudi teorijo, da me opozarja, da je povezava s strežnikom še vedno vzpostavljena.

Se motim?

Hvala za odgovore
redface-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Včeraj sem nadgradil programsko opremo na e71 na verzijo 210.21.006 ampak opažam da mi nekateri programi mankajo....seveda sem jih dal ročno nazaj.........bolj me skrbi zakaj mi noče delat Nokia Energy Profiler.Ga prižgem ampak ko se ugasne ekran takrat tudi prekine program....pred posodobitvijo pa je delalo brez problema.

Kakšen nasvet?

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Včeraj sem nadgradil programsko opremo na e71 na verzijo 210.21.006 ampak opažam da mi nekateri programi mankajo....seveda sem jih dal ročno nazaj.........

Tudi sam razmišljam o nadgradnji, pa me zanima, kateri programi so ti po nadgradnji manjkali. Ali si vse dobil nazaj in kje?
Predvsem me zanima Adv. Call Manager.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Glede na varnostno kopijo ki sem jo naredil in potem povrnil nazaj.....mi je manjkalo Core Player,Resco photo viewer,Energy profiler (delno je deloval).
Adv.Call Manager mi je ostal ok.
Garmin je danes deloval dosti več kot eno uro...ker včasih je po tem času zmrznil pa sploh ne vem zakaj........in poleg garmina je delal tudi Sport Tracker.
Fotoaparata pa nisem še poskusil daa bi videl razliko od prejšnjih slik (slikanih s staro verzijo).

Aja....BT slušalko sem moral ponovno seznanit z napravo.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Zanimivo, pri par dni stari črni E71 se mi na zadnji strani že obrablja barva na kovinskem pokrovčku. In to čisto spodaj, na robu, ki je malenkost pomaknjen v notranjost...

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
Danes sem tudi sam nadgradil FW, ampak mi je na koncu napisalo, da je prišlo do napake pri nadgranji in da bo updater poskušal varno končati nadgradnjo. Ni pa mi javilo, za kakšno napako je šlo. Telefon se je zbudil. Ali priporočate kak HW reset ali kaj podobnega?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Zanimivo, pri par dni stari črni E71 se mi na zadnji strani že obrablja barva na kovinskem pokrovčku. In to čisto spodaj, na robu, ki je malenkost pomaknjen v notranjost...
Ne nosi ga v istem žepu, kot ključe.
17758-icon_confused.gif

Ne resno, jaz bi nesel nazaj in umirjeno a brez pardona zahteval zamenjavo (ne omenjaj ključev).

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
Kreiral sem si nov profil, kjer imam vse tone nastavljene na kratek pisk oz. melodijo. Zanima me, ali je možno nastaviti tudi melodijo opozorila za koledar. Kolikor sem uspel najti, se melodijo določa pri nastavitvah za koledar, ki pa niso vezane na profil. Upam, da se motim. Je komu uspelo?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
nikoli nimam zraven ključev
wink-1.gif

Nazaj? Ne boš nič dosegel, ker gre po njihovo za fizično poškodbo. Ampak da ima nokia crap ohišja/barvanje vem že dolgo časa.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Od kar jo imam (e71) mi je padla le enkrat in to ko sem jo potegnil iz žepa za tisti original trak in se je hudič strgal in je padla direktno na tla na vogal kjer je gum za prižgat.................ampak se skoraj ne vidi in barva nič ne odpada....za enkrat :D

Mimogrede...sem nadgradil na zadnjo verzijo in za čudo mi sedaj zvoni tudi blututh slušalka (prej mi ni hotela pa ne vem zakaj)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Samo ti imas verjetno belo ali sivo Nokio E71... te imajo kovinski pokrov zadaj v temni oz. svetli krom barvi (ni barvano)... crna Nokia E71 pa ima zadnji kovinski pokrov prevlecen s crno barvo....

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
wink-1.gif

Nazaj? Ne boš nič dosegel, ker gre po njihovo za fizično poškodbo. Ampak da ima nokia crap ohišja/barvanje vem že dolgo časa.
Ni nujno, čese lušči, to ni fizična poškodba. Najraje mam take, ne hodi, ker ne bo nič. Če ne probaš, sigurno ne bo bolje, če probaš...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
wink-1.gif

Ni nujno, čese lušči, to ni fizična poškodba. Najraje mam take, ne hodi, ker ne bo nič. Če ne probaš, sigurno ne bo bolje, če probaš...

Enkrat sva bila skupaj z Guardyjem na Telerayu zaradi podobnih tezav na Nokii N73 ... pa jaz sem tudi ze imel probleme z luscenjem oz. obrabo barve na N95 ... Krivdo so valili na torbico, nosenje v zepu,... skratka na vse drugo... samo ne na slampasto izdelavo...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Enkrat sva bila skupaj z Guardyjem na Telerayu zaradi podobnih tezav na Nokii N73 ... pa jaz sem tudi ze imel probleme z luscenjem oz. obrabo barve na N95 ... Krivdo so valili na torbico, nosenje v zepu,... skratka na vse drugo... samo ne na slampasto izdelavo...
Seveda, saj morajo. Jaz sem imel problem pri 3230 (men se zdi), ki sem jo vzel pri Simobilu. Brez problema so mi jo zamenjali. Mogoče sem ravno na pravega nabasal in se mu ni dalo pregovarjat.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Meni so se pa malo začele luščiti tipke.
Gre ponavadi to v garancijo ali ne? Se sploh da zamenjati samo tipkovnico?