Nokia E52

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ja .Vsake tolk časa malo poglej če so nastavitve ostale ker lahko gsm spremeni in ti avtomatsko spet shranjuje na telefon in ne več na SD.Imaš pa gor FW v054

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Čist se mu je snel... Sem probal dat ta tvoj programček gor pa mi ne dovoli, ker je pomnilnik kao poln (sem skopiral datoteko na kartico). Še ko hočem pogledat verzijo software-a (*#0000#) napiše da je pomnilnik poln.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ok.Pa pazi format je čisto drugi reset ko pa hard reset .Format reset pobriše čisto vse na gsm-ju in je pomnilnik prazen u nulo .Hard reset pa ostane nekaj gor in je tako kot bi ga kupil v trgovini . Priporočam format .hold the following buttons * (star key), 3 (number button) and talk/green key. turn on the phone and do not release those buttons until you see the Nokia boot up screen. password 12345

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Tale NetQin je pa zgleda super zadevca. Priporočam
zmaga.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nastavitve - splošno - dodatna oprema .Si kaj vklapljal od tega ? kakšne slušalke ,brezžični avtokomplet , itd . Imaš bluetooth skz vklopljen pa imaš naštimano povezavo med avto radiem .

Nazadnje urejeno:

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Nastavitve - splošno - dodatna oprema .Si kaj vklapljal od tega ? kakšne slušalke ,brezžični avtokomplet , itd . Imaš bluetooth skz vklopljen pa imaš naštimano povezavo med avto radiem .

Nič o d tega nisem vklapljal. Uporabljam ednio BT slušalko. To me pa sprašuje tudi ko imam BT izklopljen. Zakaj nimam pojma.

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
Tudi sam sem imel ta problem

sem delal upgrade firmwera, reset.... nič ni pomagalo. Nato mi je en na forumu omenil, da je najbrž problem, da je nekaj padlo v odprtino za slušalke. Vzel sem kompresor in spihal vtičnico za slušalko. Od takrat dela ok.

Probaj, pa povej če je ok

LP Mare

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik john pravi:
Tudi sam sem imel ta problem

sem delal upgrade firmwera, reset.... nič ni pomagalo. Nato mi je en na forumu omenil, da je najbrž problem, da je nekaj padlo v odprtino za slušalke. Vzel sem kompresor in spihal vtičnico za slušalko. Od takrat dela ok.

Probaj, pa povej če je ok

LP Mare

Hvala bom probal pa da vidimo.

LP

vedro

Zelenc'
8. maj 2010
11
0
1
Maribor
ellow

Imam 2 zadevi, ki me zanimata glede e52-ke.
Kakšen program uporabiti, kateri bo natančno pokazal kako je zaseden spomin telefona (Memory Details mi je premalo natančen)? Rad bi videl koliko posamezen program/datoteka zaseda prostor - program je lahko tudi na PC-ju, ko povežem mobitel...

Pa še druga stvar - GPS in Ovi Maps: Imam naložene mape na spominsko kartico (originalno sem zamenjal z 8 GB) telefona, ne želim A-GPS (zato imam v Positioning methods izbrano le Integrated GPS), ampak mi se ob poganjanju aplikacije Maps hoče povezat preko GPRS (3G) na Internet. Če se ne poveže mi ne najde lokacije (lokacijo bi moral najti če pa imam naloženo mapo s to ulico/državo). V nastavitvah v Positioning server so verjetno nastavitve za to. Ampak rad bi imel tako rešeno, da za navigacijo ne potrebujem nikakršne povezave na Internet/WiFi... A mi lahko prosim pojanite/napišete navodila točno kaj vse moram nastaviti da mi bo tako delovalo?
Narejeno že imam: izbran le Integrated GPS ; naložene željene Ovi mape.... kaj še...

lp,
vedro

Nazadnje urejeno:

tad3y

Pripravnik
23. nov 2007
198
14
18
Novi FW na voljo preko +#0000#, preko PC suite pa še ne... Sedaj ima tudi ta telefon
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
Ali lahko kdo napiše kar sprašuje vedro za GPS, da dela brez povezave. Kako dela GPS brez da se plačuje prenos podatkov - kakšne so vse potrebne nastavitve:

1. mape so naložene
2.nastavitve pa so?

Še drugo vprašanje - ali kdo uporablja program sports tracker - je pri tem možno izklopit prenos podatkov (zemljevidov).

LP

tad3y

Pripravnik
23. nov 2007
198
14
18
Koliko vem, je to nemogoče. Kakšna večja mesta najde, podrobne naslove pa nikoli brez povezave. Zato pa Nokia maps + tujina ni najbolj pametna rešitev... Ni programček dovolj pameten da bi sam kaj našel...
rolleyes-1.gif
Oz. navigacija poteka preko naloženih kart, iskanje cilja ko vpišeš destinacijo pa potrebuje povezavo.

Sports tracker - se da izklopiti: options-> general-> map material, tukaj izbereš brez, samo mape telefona ali pa mape preko telefona in interneta. Interneta pa se ne da direktno izklopiti, lahko pa pod options-> acces point izbereš always ask in ko vpraša klikneš prekliči - na tak način se nikoli ne bo brez tvoje potrditve povezal na internet.
smile-1.gif

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Tole glede povezave pa skoraj ne bi smelo držati.....ravno danes smo uspešno navigirali po avstriji z nokio 2710, ki je najšibkejša nokia z navigacijo (se mi zdi)....vse odpeljali brez povezave , pripelja nas je pa na točen naslov brez enega samega kiksa .

tad3y

Pripravnik
23. nov 2007
198
14
18
Tole bi bila zelo dobra novica
smile-1.gif

Sem sedaj poskusil in imaš prav, najde tudi podrobne naslove brez povezave, vse ki sem jih poskusil.
Ko sem nazadnje tole uporabljal, temu ni bilo tako, tako da velik plus za Nokia maps.