Nokia E52

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Najbrž nisi resetiral vse kot sem opisal pa si imel še kar neki na sd ali memory od gsm-ja mogoče kej od navigacije .Memory se ti polni tudi ob uporabi gsm-ja ,sms, mms, itd.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Lahko pa tudi sedaj probaš narediti test .Vklopi varčevalni način in ga pusti cca 30 sekund da pride k sebi z vsemi nastavitvami ,potem ga ugasni gsm,počekaj spet 30 sekund in ga prižgi nazaj pa boš videl da je vklopil drug način splošno ali glasno in ne varčevalni.

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Nekateri nalagajo nove update fleshanja FW brez resetov ,pa potem back up iz stare različice FW na novo različico FW nazaj dajejo na gsm npr :sms ,mms, pa nastavitve ,potem se pa pritožujejo da to ne dela pa uno ne dela .

Jaz sem zdaj prvič naredil vse tri resete, pa imam tudi prvič težave. Res je, da sem zraven imenika restoral tudi nastavitve, ampak ne verjamem, da bi zaradi tega lahko telefon delal občutno počasneje. Pred tem sem naredil samo backup in naložil nov software, pa ni bilo nikoli problemov.

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
"Lahko pa tudi sedaj probaš narediti test .Vklopi varčevalni način in ga pusti cca 30 sekund da pride k sebi z vsemi nastavitvami ,potem ga ugasni gsm,počekaj spet 30 sekund in ga prižgi nazaj pa boš videl da je vklopil drug način splošno ali glasno in ne varčevalni."

Sem naredil tako. Rezultat je, da se pri vklopu za hip postavi v varčevalni način (da vnesem geslo), potem pa gre v običajni način ne varčevalni način. Zapomni se pa profil zvonjenja.

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Opazil sem, da pri posodabljanju programske opreme zmanjša telefonski pomnilnik za pribl. 10 MB. Je še kdo kaj takega opazil?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
mi lahko prosim nekdo pomaga z nastavitvami maila na tem sranju ker se mi bo zmešalo počasi
bonk.gif

ko mi preko 25 menijev rata prit v pošto, izberem svoj račun, ko sem noter sploh nikjer ni opcije osveži, naloži pošto, bilokaj....nič ni
stupid-1.gif

priznam, razvadil sem se z androidom in sem očitno preglup za nastavit mail na symbianu. kaki predlogi mogoče?

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Ve kdo za kakšno dobro spletno stran z toni za zvonjenje telefona?

Iščem pa tudi prijetnejši instrumentalni alarm za zbujanje.

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Greš v Nadzorna plošča - Nastavitve - Splošno - E - pošta - Spl. nastavitve - 6 domač zaslon

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Živjo, to je moj 1. post tukaj na tem forumu vendar pa sem že kar redno prebiral to temo..

Tudi moja nokia ima par muh... Ampak sem več ali manj zadovoljen z njo..
Telefon sem kupil pri SiMobilu in ga ne morem nadgradit in je še vedno v verziji 033.002
frown-1.gif

Ve, kdo za kakšno rešitev?

Tudi igrico TopHits Solitaire sem ponesreči zbrisal, ko sem čistil pomnilniško kartico in
bi zato prosil če mi jo lahko kdo od vas posreduje na moj e-mail...

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Sploh kdo ve kdaj bo?

Kaj pa za TopHits Solitaire?.. Mi je kar pomagala pri premagovanju dolgčasa
frown-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Za update Fw se naj bi izdajalo po update v roku 3 mesecev, za simobil vodafone product code ,ali pa tudi ne ,kakor se odločijo na nokii-ji.Za games ti na morem pomagati .

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Aja, no upam, da se bo zrihtalo v kratkem, ker mi gre že mal na jetra
frown-1.gif

nočem pa glih it pa product code spreminjat.

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
V primeru, da se aplikacija instalira v pomnilnik, se z deinstalacijo pomnilnik sprosti?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ima ta telefon budilko, in te zbudi, ko je fon ugasnjen? Je vreden nakupa nekaj simple GPS/WLAN itd?

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Za moje pojme je dober ta gsm E52. Clasičen po videzu po meniju pa poslovni .Ima vse kar hočeš

se strinjam! imam ga že pol leta in je super. ima vse. gps, wlan, office,... + baterija zdrži res dolgo. če ga ne uporabljam dosti, tudi po 1 teden bp