Nokia E52

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Glede zaklepanja tipkovnice, da se zaklene povsod, se tudi jaz sprašujem, ali je to prednost ali slabost. Po eni strani je moteče, po drugi strani pa bi nenadzorovano pritiskanj npr. da imaš telefon v žepu in ga želiš izvleči, npr. pobrisalo sliko. Težko reči.

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
Ja, glede nenadzorovanih pritiskanj je res bolje, ampak mi je osebno še vedno preveč moteče.
Imam še eno vprašanje; ali je opazil tudi kdo drug, da telefon z novim softwareom deluje počasneje? Na primer, ko pošlješ sporočilo, piše včasih tudi po 3, 4 sekunde, da pošilja sms. Prej je to storilo takoj. Ravno tako, ko greš v galerijo, traja dlje.

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Mogoče kdo ve, če je mogoče nastaviti, da se ob ponovnem vklopu zapomni način varčevanja z energijo?

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Citat:
Uporabnik Slielay pravi:
Imam še eno vprašanje; ali je opazil tudi kdo drug, da telefon z novim softwareom deluje počasneje? Na primer, ko pošlješ sporočilo, piše včasih tudi po 3, 4 sekunde, da pošilja sms. Prej je to storilo takoj. Ravno tako, ko greš v galerijo, traja dlje.

tudi sam sem opazil podobno obnašanje. sploh ko greš v smse, ali pa hočeš kaj na hitro pogledati, rabi nekaj časa da "zalaufa"
upam da bojo to poštimali z naslednjo verzijo

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nekateri nalagajo nove update fleshanja FW brez resetov ,pa potem back up iz stare različice FW na novo različico FW nazaj dajejo na gsm npr :sms ,mms, pa nastavitve ,potem se pa pritožujejo da to ne dela pa uno ne dela .

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jst nimam E52 ma pa sosed pa mu jst delam te stvari (flesh Fw pa programi gor in ostalo )na gsm.Nikoli ni imel probleme.Zato pa piše pred vsakim fleshanjem treba narediti resete in na novo flesh FW .Back up pa samo imenik ostale nastavitve se pa potem delajo ročno.

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Pa mogoče veš kako je z nastavitvami, da bi se telefon zapomnil varčevalni način?
Pri ver. 34.xx se je enkrat zapomnil, drugič ne, po izklopu in vklopu, sedaj pa ne več

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Varčevalni način naj bi delal samo kadar je vklopljen gsm ane .Če ga izklopiš gsm in nazaj vklopiš se resetira varčevalni način .Moraš ponovno vklopiti varčevalni način.Tako naj bi bilo to.Najboljše boš vedel ko boš imel že full prazno baterijo in ti bo sam vklopil varčevalni način .Potem ga bo sam ali pa ti restartal bo normalno delal ,čez čas bo pa vklopil varčevalni način

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Hm, torej je verzija 34.xx, s tem ko si izklopil telefon in ga ponovno vklopil imela včasih varčevalni način še vklopljen napako?

Namreč dobil sem telefon z verzijo 34.xx.

Tisto glede flashanja SW pa se mi zdi zanimivo. Sem namreč najprej resetiral, naložil backup in nato updajtov SW. Pa misliš, da je tak postopek napačen? Nisem vedel, da je treba naresti tako kot si opisal. Vseeno pa dela v redu.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Resetiraj z vsemi tremi reseti po tem postopku soft , hard , format .Potem fleshaj Fw z PC SUITE in NSU zadnje verzije .Potem povrni back up nazaj. In delovanje bo dolgo brez problemov .Back up povrni samo imenik če se da ostalo ne.

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Men se je dogajalo sprva, da se je pomnilnik telefona naglo zmanjševal, kljub instalaciji na kartico. Mogoče veš v čem je to problem?

Pa še to opazil sem, da pri up dajtu sem zgubu 10 Mb, je to normalno'

Kako se kaj obnese Sky fire? Prednosti/slabosti?

Hvala za vse dosedanje nasvete. Res obvladaš.