[nogomet] SP 2010

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kako mi gre lavrenčič na kur.ac, od prve sekunde dalje nabija o vrhunski kvaliteti in igri brazilcev, in pri vsaki akciji no a bo zdaj go, a bo zdaj gol...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
kako mi gre lavrenčič na kur.ac, od prve sekunde dalje nabija o vrhunski kvaliteti in igri brazilcev, in pri vsaki akciji no a bo zdaj go, a bo zdaj gol...

Jaz si pulim lase, ko ga poslušam!!!!!!!!!!!!! Pa kdo u pičku mater je dal njemu ta šiht?? A on sploh kej ve o nogometu? Med znanje o nogometu se ne šteje spisek vseh možnih tračev o nogometaših in njihovih sorodnikih. Non stop govori, kdo je kaj jedel, kdo ima kak nickname, kako je kdo spal, kakšno ženo ima, kaj je po horoskopu....vmes pa napadalci že pred golmanom. Korejec skršen in ga nosijo na nosilih...on pa 5 minut komentira nek trač o brazilcu.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
uf-1.gif

Sicer pa navijam za Korejo, ker so tako borbeni.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
in GOOOL za PRK
grin1.gif

škoda maiconovega gola, ko ne veš a je res streljal, al je bla Osterc varjanta

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
[censored] je huda tale voditeljica, prav pron material :p

kako ji je že ime?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
črna ja....mateja priimek? da malo pooglamo, prav fukabilna je s to oblekco
smile-1.gif

našel

Mateja Janežič Hemler

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Kak mi je tak komentar znan., mogoče od lani izpred Pokala Konfederacij?
smile-1.gif

jbg, brazilci so nepredvidljivi, danes komaj Severno Korejo, jutri lahko z lahkoto Italijo, pojutrišnjem jih pa poje Bolivija.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ma ja... ali pa za ZDA je navijal proti angležem, kot da naši igrajo

komentira, neko potencialno tekmo, ne pa tistega, kar se na igrišču dogaja

včeraj v 4 minuti poda (mislim da) Maicon, čez celo širino do Bastosa in mu ugre žoga v avt, komentar lavrenčiča :"to je ena redkih tehničnih napak, ki jih bomo danes videli od brazicev"
bonk.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj menite, zakaj so zdaj tako nezanimive tekme? Včeraj sem gledal Portugal - Slonokoščena in sem vmes skoraj zaspal. Podaje semo, tamo, nobene prave motivacije, nobenih pravih napadov ... kot da bi bilo že na začetku dogovorjeno, da morata igrati remi.
smirk-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj menite, zakaj so zdaj tako nezanimive tekme? Včeraj sem gledal Portugal - Slonokoščena in sem vmes skoraj zaspal. Podaje semo, tamo, nobene prave motivacije, nobenih pravih napadov ... kot da bi bilo že na začetku dogovorjeno, da morata igrati remi.
smirk-1.gif

Jaz sem zaspal. Zbudil sem se le vsakih 5 minut, ko je Kristina simulirala favl.
10.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ta prvenstvo je eden slabših, pa jih gledam že od leta 1986 dalje....

I

Izbrisan uporabnik 474

Prve tekme so najpomembnejše - vsi pazijo na rezultat, mogoče so zadovoljni z neodločenim izzidom in piko ter bodo priložnost iskali v drugih tekmah.
Danes se začenja drugi krog v skupini A in mislim, da bomo v naslednjih dneh videli tekme vredne SP, saj bo od teh tekem odvisno napredovanje ali izpad. Igralo se bo na vse ali nič.

Sem pa včeraj gledal tekmo Portugalska in Slonokoščena, kjer so igralina podobni površini kot Slovenija in so prav tako oboji imeli izjemne probeleme z hitrostjo in nepredvidljivostjo žoge. veliko napačnih podaj, predolgih ali prehitrih, čudno odbijanje žoge itd.
Upam, da se bodo naši tega navadli za dobro predstavo proti ZDA.

LP
Gargy