[nogomet] SP 2010

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Avstralci so igrali tko kot slovenci. Ful so napadal in se lepo postavljal a podaje so bile pa slabe in počasne.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
jap, ena redkih napak sonikov na tem prvenstvu. Nemci pa so igrali nad pričakovanji lepo, sicer jih pa tako in tako nikoli ne moreš odpisati. To da ni počasnega Ballacka jim je kvečjemu samo prednost zgleda.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Med tekmo Slovenija : ALžirija sem v drugem polčasu zadremal za 15 minut. Tok jebilo napeto.

Imeli smo srečo, da je bila Alžirija celo še slabša od naših, čeprav se sliši skoraj nemogoče.

Smo pa veseli za zmago, seveda.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Nemci so do sedaj pokazali največ, so pa imeli res skromnega nasprotnika, tako da, Srbija in Gana bosta pravi test za njih.

Naši srečno zmagali, bo pa za napredovanje v osmino treba pokazat precej več.Do petka so dovoljene sanje, če premagamo ZDA, smo v osmini, remi bo verjetno premalo.

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
A je komu jasno zakaj je Nemčija igrala zvečer ob 20.30 če je po vseh razporedih pisalo da igrajo ob 16.00? Pa povsod je pisalo da igra Srbija zvečer pa je igrala ob 16.00? Zakaj sta se tekmi zamenjali? Še na onem koledarju od ynosa piše da nemčija igra ob 16.00?
confused-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
na uradni FIFA strani piše "pravilno" - GER : AUS 13.06.2010 - 20:30

po mojem se je nekdo gadno zahebal - in potem preostali folk jemal zaheb kot "verodostojni vir" - je namreč očitno prezahtevno iz FIFAjine (uf - lepo sklanjaje) podatke potegniti
grims-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Se strinjam. Vse čestitke našim, samo proti ZDA pa se bo moglo igrati boljše, drugače se bojim, da bomo ostali v pred tekmovanju.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
A bodo vuvuzele PREPOVEDAL?

Upam, ker to je res zoprno. Sliši se kot kak čebelnjak.
cheer.gif

Drugače pa bravo naši, igra slaba, štejejo tri točke.
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Bravo naši za zmago!!!
cheer.gif

Igra pa grozna.
bonk.gif
Sem gledal naslednjo tekmo, in je žoga lepo izgubljala hitrost.
Tudi skakala je kot da bi bila gumijasta žogica. Na našo srečo je ravno to presenetilo alžirskega vratarja.
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Razen tega imamo zelo malo izkušenj igranja proti neevropskim ekipam.

Po moje bomo z Anglijo najlažje igrali, ker so pač Evropejci in mi smo vajeni igrat z Evropejci.

Nazadnje urejeno:

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Avstralci so igrali tko kot slovenci. Ful so napadal in se lepo postavljal a podaje so bile pa slabe in počasne.
Na kakšnih drogah si ti
bonk.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Pa kaj folku dogaja s temi štarti?? Rumen karton lahko dobiš že zaradi nevarnega štarta, tukaj pa prihaja do grdih stikov, pa ne pa ne pokazat kartona.
stupid-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Citat:
Na kakšnih drogah si ti
bonk.gif

Razen obrambe je bilo vse čist uredu. Ne jemlem drog drugače, se mi zdi da jih prej ti.

Drugače pa škoda za avtogol Danske, ker res dobr špilajo

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
A bodo vuvuzele PREPOVEDAL?

Upam, ker to je res zoprno. Sliši se kot kak čebelnjak.
cheer.gif

Drugače pa bravo naši, igra slaba, štejejo tri točke.
grin1.gif

Vuvuzele preglasijo vse ostalo drenje navijačev. Tako ne moreš reči da je ena ekipa imela večjo podporo tribune kot druga. Je pa res da bi zaradi vuvuzel skor gol dobil - po drugi strani bi bilo lahko še slabše, če bi alžirci preglasili naših 500 navijačev. U glavnem hmmm treba bo za USA navijat proti alžircem da bodo oni za nas ko bomo igral proti Angležem, slo - usa neodločeno in gremo mi pa Američani naprej.
cool-1.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Citat:
Na kakšnih drogah si ti
bonk.gif

Razen obrambe je bilo vse čist uredu. Ne jemlem drog drugače, se mi zdi da jih prej ti.

Drugače pa škoda za avtogol Danske, ker res dobr špilajo

Ne jemlješ drog? A veš da je alkohol pa nikotin tudi droga?
U glavnem - ne moreš Australcev pa nas primerjat ker je dolgočasna zmaga še vedno bolje kot kup golov v lastni mreži. Sploh pa ne vem kaj bi bilo tako zanimivo v visoki zmagi Nemcev proti Australiji, v primerjavi z našimi proti Alžirci. Po dveh golih Nemcev je ratal dolgčas, ker je bilo očitno da se Australci ne bodo pobrali, pri nas je bilo pa napeto do zadnjega žvižga.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Najslabši SP doslej, EVER samo zaradi teh pofukanih trobl smotanih.