[nogomet] SP 2010

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ja sam narobni trenutki in narobni igralci...Sej vem da je samo razpravljanje a jaz osebno mislim da bi bilo to bolje kot pa tko kot je bilo...

predlagam da ti titulo zamenjajo v "Kat(r)anec"
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Preberte si ta cheesy ameriški članek.
aplauz.gif

http://sportsillustrated.cnn.c....html?eref=sihp

3/4 članka je itak o tem, da si je ZDA zaslužila zmago..., tale izjava je pa tud super:

Citat:
Once again, the U.S. showed early on that it has a harder time playing as the favorite than as the underdog, allowing two goals to Slovenia, the smallest country in the World Cup population-wise.

Ta je tud super.
Citat:
But then the U.S. showed why it has become one of the favorite teams of neutral fans in this World Cup

Pa nikjer pohval na igro slovenske reprezentance.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Oni naj raje gledajo avte ko se v krogu vozijo pa american football ko 3 sekunde špilajo pa 5 minut počivajo vmes...pa na hamburger z min. 1500kcal naj ne pozabijo. Ena Slovenija jih skoraj scat pelje, zdej pa tle nekaj moralo furajo...[censored] jim materina da jim [censored] materina...

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Hja, škoda za dve točki. Meni je pravo veselje jih zajebavat sedaj, ko se tak penijo nad razveljavljenim golom. Dajte jim kaj nazaj napisat, ko nas žalijo...meni se ne da več. Aja, pa ne preveč gledat na mojo angleščino in izzivanje. Malo jih moremo zajebavat
grin1.gif
.

Tukaj

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Ker je bila prekinitev piskana že pred samim golom. Zakaj pa je sploh bila piskana prekinitev, pa ve samo sodnik
grin1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Ve kdo, zakaj je bil razveljavljen gol od ZDA...?

Problem je v posnetkih, ker je večina kazala dogajanje ko je žoga že priletela v kaznski prostor. Naši so itak vlekli, držali itd, je pa malce prej oz tik obpredložku leva zgoraj na robu 16ke en gringo našega lepo porinil naprej. Mislm da Šulerja..

Na večini posnetkov se tega res ne vidi, bi apa tut komot gol pustu. Če je imel kdo kaj sreče so pa to imeli oni, oba gola padla po naših napakah.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Ve kdo, za kaj je sodnik prekinil zadnjo kontro. ko smo bili 4 na 2 pred polčasom.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Škoda škoda škoda..

Nič, neodločeno z Angleži, pa smo dalje.Lahko pa tudi zgubimo, če Američani ne premagajo Alžirije.Po tej varianti Alžirja ne sme previsoko premagat Amerike, kar pa itak ne bo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Ve kdo, za kaj je sodnik prekinil zadnjo kontro. ko smo bili 4 na 2 pred polčasom.

ker je grozilo da bo 3:0 polcajt? in je lahko samo tk pomagal ameriki?

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ker je bila prekinitev piskana že pred samim golom. Zakaj pa je sploh bila piskana prekinitev, pa ve samo sodnik
grin1.gif

Mogoče je bil kak bolj pervezn faul pa ni hotu govorit o tem.
d055.gif

Itak pa so po pisku naši bli dovolj zmedeni da so Ameriški nogometaši ušli naprej.

U glavnem, Američani naj se najprej osredotočijo na svoj čudežni remi proti Angliji pa na svoje komolce.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Slovenci so celokupno do sedaj fantastični, morda z igro ne prepričajo vedno, ampak če smo iskreni tudi v košarki, rokometu smo včasih imeli izredne ekipe pa se je zalomlo. Sedaj smo tudi v nogometu čisto pri vrhu in to nacija z 2 mio prebivalcev. Seveda, še vedno je prostor za izboljšave. Glede na to kako poniževalno so se jenkiji in čips/fish freserji obnašali do nas, si želim, da v sredo premagamo Angleže, Alžirci pa nasekajo Američane...to bo super rezultat t.i. E A S Y skupine kot so Angleži napisali.
evil.gif

Je šel kdo na tisti link, ki sem ga posredoval in jim kakšno zabrusil nazaj?

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Hja EASY - mislim da so s tem še bolj razjezili Američane kot nas, tako da mora zdaj Amerika zmagat pa mi tud tako da si lahko Angleži vtaknejo svoj easy nekam - vemo kam.
grims-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
index.hr/forum citiram:
Dragi miji nogometaši, šta mislite o ovakvom razvoju situacije.....

Mi smo danas otresli Nemce, a Slovenci æe Amere....
Sve su šanse da zaigramo u samoj završnici....

Sreæno braæo Slovenci....