[nogomet] SP 2010

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
izid na naš mlin
aplauz.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
po mojem je gol razlika prva, če je krog treh z enakimi točkami, če smo pa mi in alžirci s 4 točkami smo pa valjda mi naprej, če smo jih premagali?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
po mojem je gol razlika prva, če je krog treh z enakimi točkami, če smo pa mi in alžirci s 4 točkami smo pa valjda mi naprej, če smo jih premagali?

Tie-breaking criteria:

1. greatest number of points in all group matches;
2. goal difference in all group matches;
3. greatest number of goals scored in all group matches;
4. greatest number of points in matches between tied teams;
5. goal difference in matches between tied teams;
6. greatest number of goals scored in matches between tied teams;
7. drawing of lots by the FIFA Organising Committee.

Alžirci nas lahko prehitijo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Imeli smo priliko:

BITI ŽE 1
BITI V OSMINI

JAO JAO, kdaj v sredo igrajo?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mah jebeš te naše trenerje ki jih rešujejo igralci. Iz moje strani 100% krivda na strani Keka

daj ne seri. taksen red kot ima kek v reprezentanci ima redkokdo, pri nas pa ga v 20ih letih ni bilo.

ce je kdo kriv so igralci ki so kar popustili v momentu ko bi lahko se nabili kaksen gol.

podobno je bilo na koncni tekmi z rusi, po zadetku je malo manjkalo da bi rusi sprasili mrezo, pa nas je cas resil.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Jaz tudi mislim, da krivda ni na Keku. Iz gestikulacij se je lepo videlo, da je ves čas teral igralce naprej, a kaj, ko so se sami povlekli preveč nazaj v neko čudno defenzivno pozo.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
tocno tak, Kek je najbolse kar se je zgodilo slo reprezentanci zadnjih nekaj let!

preprosto jim je v glavah spustlo, psihicno niso nasi nogometasi dovolj mocni. kek bi jih naj gnal, pa so kljub temu prevec lezerno zaceli drugi polcas, americani so to hitro izkoristli, piknili gol in pol se je igra sesula z nase strani.

aja pa koren... ajajajajajaj. saj mogoce je dober kapetan, ampak dokler zoge ne dobi v noge. je res, da je dal proti alziriji gol, ampak prej pa celo tekmo nic od nic? takrat je vsaj skompenziral z golom, kaj pa tokrat?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Mah jebeš te naše trenerje ki jih rešujejo igralci. Iz moje strani 100% krivda na strani Keka

ce je kdo kriv so igralci ki so kar popustili v momentu ko bi lahko se nabili kaksen gol.

Če je videl da so popustil bi jih pa zamenu ane

Pa ne govorim nasplošno, govorim o tejj tekmi. Pa spodbujal? Vsakič ko ga je pokazal je neki resn bil pa ob golih je tud kr neki kao "ni še konec additude" Tekmo je zajebal ker ni menjal. kot Benitez. Vsi smo vedl da bodo američani napadl v drugem polčasu a naš tempo je bil isti. Namesto da bi še bolj napadl z novimi igralci v polju ali pa pač igrali bunker. Američano so dal v višjo prestavo mi smo ostali na isti. Žal za mene je kriv Kek ker ni reagiral pravočasno

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Korena pa Novakoviča bi moral zamenjat v drugem polčasu. Še prej pa Ljubijankiča z Dedičom....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Američano so dal v višjo prestavo mi smo ostali na isti. Žal za mene je kriv Kek ker ni reagiral pravočasno

američani so se začeli bolj tepst, to je pa tud vse

dali so dva gola po dveh "neumnostih" oz. slabi skok igri naših

američani so faking 50 minut nabijali žogo čez polovico igrišča, 2 x jim je ratalo in dobili smo 2 gola

saj veš, da lahko kek zamenja samo 3 igralce a ne?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ja sam narobni trenutki in narobni igralci...Sej vem da je samo razpravljanje a jaz osebno mislim da bi bilo to bolje kot pa tko kot je bilo...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Fak pa si še bolj treščen kot ponavadi...

Ljubijankič je dons igral fenomelano, Dediča notr tlačt? Fakin hell.
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kaj je pa LJubijankič v drugem polčasu naredu? Prvi polčas je bil ful dobr, drugi pa zanič

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Da o Korenu in Novakoviču sploh ne govorim.

Govorim o drugem polčasu. Da neboš spet iz konteksta neki citiral