[Nogomet] Prestopi 2007/2008

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Ja valda da so jih prodali, kaj pa imajo taki igralci za iskat v HNL? Sicer pa - misliš, da bi se Modriæ, Čorluka, Eduardo, ... zgodili, če ne bi blo Mamiæa? Po moje da ne. Enkrat v preteklosti so imeli Canjugo na čelu. Možakar je sicer pripeljal zvezde v klub, pripeljal je LP, na koncu pa klub pustil na robu bankrota. Realnost je pač taka, da so balkanski klubi predvsem kalilnica bodočih zvezd in klub, ki je v tem uspešen, izpolnjuje svoje poslanstvo. Sam sem proti temu, da se potem denar od prodaje uporabi za nakup odsluženih zvezd (tipa Nowotny, Šokota, Balaban, ...), Biščan pa se mi ne zdi tako slab nakup. Se mi zdi, da je prišel brez odškodnine, zakrpa jim lahko ogromne luknje v obrambi, ...

Res si želim takega človeka v Hajduku. Tam imamo pa mafijske gospode, ki nič ne naredijo za klub, oz. ga počasi peljejo v propad. Res mam potem rajši mafijskega seljaka, ki bi iz Hajduka naredil klub, kot bi moral bit.

Na tekme ne hodim več. Slabe izkušnje ...

Za Biščana bomo videli,pustimo času čas
smile-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Bo bo! Ne brini, sine. Dinamo ima v svojem pomladku ekstra talente, fante stare okrog 15 - 17 let, za katere bomo še velikokrat slišali.
Bišæan se mi zdi dober nakup. Ravno nekoga s toliko izkušnjami smo potrebovali. Upam tudi, da se bo v prvo ekipo kmalu prebil Dejan Lovren, skoraj 100 % kopija Vedrana Æorluke.
cool-1.gif

Tudi brez Luke, bo Dinamo osvojil HNL, upajmo pa da bodo gore denarja od letošnjih prodaj pametno naložili. Dinamo, kar se tiče organiziranosti, počasi postaja podoben evropskemu klubu. Nas navijače v prihodnosti čaka še veliko dobrih trenitkov in nepozabnih tekem
cheer.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik nepot pravi:

Sine?
rolleyes-1.gif

Ne brini, sine je fraza. Nisem tebe direktno mislil
wink-1.gif

Dinamo svetinja. S Carlosom ali brez. Uprava i igrači prolaze, a mi ostajemo
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Nas navijače v prihodnosti čaka še veliko dobrih trenutkov in nepozabnih tekem
cheer.gif

Se strinjam in sem vam fauš.
tongue-1.gif

Drugače pa se govori tudi o prihodu Sharbinija iz Rijeke. Malega še nisem gledal, je pa bojda kar dober. Ampak pričakovat v kratkem nove Modriæe bi blo pa iluzorno. Luko je veselje gledat, hkrati pa je ob vseh lepih potezah še neverjetno koristen tudi v drugih elementih. Po eni strani debakl s Slavenom niti ne preseneča, po drugi strani pa ... no, našel sem eno teorijo zarote
cool-1.gif

Recimo, da so nalašč tako izgubili, da bi Modriæeva moč še bolj prišla do izraza. Češ, z njim meljemo vse pred sabo, brez njega smo nikakvi. Če še Lukovo izjavo o tem, da konkretne ponudbe še ni, vzamemo v obzir, potem tudi ta teorija ni čist za lase privlečena
17758-icon_confused.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Na Hrvaškem so novinarji postali grozni. Vsepovprek si zmišljujejo transferje, ki ne obstajajo niti bodo obstajali. Govori se o mladem reprezentantu Iličeviæu iz Bochuma (nemci hočejo 3,5 mio, Mamiæi dajejo 2), branilcu Domagoju Vidi, Tomislavu Mikuliæu iz Genka in o nekem strašnem brazilcu, ki se mu bojda ne da v ljepu njihovu. Sharbini ima potencial, Dinamo bi bil super brusilnica.
hysterical-1.gif

Samo, dokler ne vidim igralca v plavem dresu, ne verjemem popolnoma nič. Še ne tako dolgo smo se napili kot žolne med proslavljanjem prihoda Roberta Kovača.
hysterical-1.gif

Kar se pa Luke tiče... Če Modri izpadejo iz evropskih tekmovanj mu takoj privoščim transfer v klub, kjer bo igral in bo lahko pokazal svoje razkošno znanje. Če se pa v Rennesu zgodi čudež, pol bi blo pa fajn, da se Zdravkec malo stegne in ga do poletja ne proda. Bomo videli. Komaj že čakam naslednje dni
smile-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Modriæ je baje prodan, jutri ob 15h tiskovna konferenca kjer bodo razkrili njegov nov klub. Najbrž Chelsea, čeprav sam bolj navijam za ManC. Manjša konkurenca, manjši pritisk, dobra mlada ekipa. 2 leti tam, potem pa v enega od top klubov
smile-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Moraš vedet, da se večina imen pojavlja zgolj zaradi tega, da se dejanskim interesentom zviša ceno. Lukino ime imajo napisano v vsaj 15 - ih evropskih klubih. Večina pod tretjo, šesto ali sedmo željo. Dejansko sposobni za nakup so mogoče trije ali štirje.
Vsaka destinacija v Premier league je za Modriča super varianta, še posebej iz vidika napredka. In tu ne mislim le njegovega, posledično tudi reprezentančnega. Hrvatom na Euru napovedujem medaljo.
cheer.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Luka ostaja. Upajmo, da se kje v Međimurju ne poškoduje in da bo poleti odšel v Španijo, kamor si tako močno želi. Hja, bomo pa vsaj prvaki za sigurno.
hysterical-1.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Care ostaja,pa tudi poleti ga ne bodo prodali.Zakaj?Zato ker je potem čisto vseeno če bi ga prodali sedaj kot pa poleti,pred začetkom evropskih kvalifikacij( seveda pa ni vseeno,po denarni plati,kajti poleti bo imel Modrič za sabo evropsko prvenstvo).
Dinamo bo naslednje leto igral ligo prvakov
aplauz.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Kere izjave ...
hysterical-1.gif

Svi engleski klubovi željeli su ga odmah, a odgovorno tvrdim da nijedna ponuda nije bila manja od 50 milijuna eura.

Da slučajno za Luku dođe ponuda od 100 milijuna eura, ja ispisnicu neæu potpisati. To može jedino netko učiniti umjesto mene i krivotvoriti moj potpis

By Mamiæ fkors
stupid-1.gif

Bogi Luka...