[Nogomet] Prestopi 2007/2008

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se pravi bo Maldini igral do 68 leta?
grin1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Koliko milionov gre za te prestope...tej nogometaši so tako precenjeni, da ne omenim koliko denarja gre pri vsakem prestopu v žep funkcionarjem...

Zdi se mi, da ima Real toliko denarja, ker je dobro tržil Beckhamove drese...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Real je letos [vsaj po mojih "od oka" kalkulacijah] zagonil nekje 118 mio eurov.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ali pa še to ne?!če ne bodo prvaki španije potem bo glede na vložek in imena igralcev ole prava sramota.da ne omenim koliko kvalietnih igralcev je ratalo prava polomija po 2eh letih sedenja na klopi reala

ksz..
zakaj se mi zdi da je letos najbolje svoje finance porabil liverpool???

Sej tudi 'pool ni ravno šparal. Pokazali niso še nič pretresljivega, ker pač igralci rabijo določen čas da se privadijo na ligo/igro ekipe. Vsak ima z zapravljanjem svojo računico. Meni tudi ni všeč, da je ManU zabil že več kot 100mio za igralce, ampak treba je vlagat v prihodnost.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pri ManU je treba itak kaj kupit, Scholes, Giggs, Ferdo niso vsak dan mlajsi
smile-1.gif

Liverpool.. Kupil se je striker. Kupilo se je desno krilo in pa napadalec sredine/krilo..

Isce se se obramba center in pa levi branilec.. Chiellini je baje blizu..

Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Pri ManU je treba itak kaj kupit, Scholes, Giggs, Ferdo niso vsak dan mlajsi
smile-1.gif

Bo treba in ne JE treba, ker igralci ki si jih napisal so nedotakljivi. Ferdinand je še mlad za CB, Scholesu forma iz leta v leto raste
aplauz.gif
, Giggs pa počasi izgublja kondicijo - je za 60min igre. So pa to še vedno svetovni igralci, ki niti slučajno še niso za odpis...

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Če bi hoteli hrvaški fuzbalerji sledit napovedim o njihovih prestopih, bi morali 12x letno klube menjat. Spomnimo se samo kam vse so 'novinarji' prodali Eduarda, potem pa nekega dne iz lufta pade masten naslov 'EDUARDO U ARSENALU'. In za ta transfer noben od teh pisunčkov ni vedel, ker je bil to eden pogojev za prodajo.

Ampak vse skupaj ni nič v zvezi z žajfnico, ki jo že kako leto prireja index.hr in v kateri Modriča dvakrat tedensko proda v katerega od top klubov za 20-30M EUR. Bil je že 99% v Ajaxu, ziherca v Arsenalu, Chelsea je že podpisal predpogodbo itd., Mamič pa je ves čas lepo dajal na ogenj. Potem pa lepo danes lahko preberemo tole:

Citat:
Teško je govoriti bi li zaigrao u Nizozemskoj ili u Engleskoj, kada nema ponude za odlazak . U kombinaciji koja se spominjala u novinama, da æe me Chelsea posuditi u PSV, nemam blage veze. To su gluposti! Čitao sam o tome i smijao se. Niti sam bio u Londonu niti u Nizozemskoj, niti sam se vozio u nekom avionu, niti sam nešto potpisivao.

Luka bi sicer najraje v Španijo
wink-1.gif

Luka ...

Kakorkoli že, Dinamo bo v tej sezoni mastno pokasiral s štirimi transferji, kam bo pa šel dnar pa
confused-1.gif
, ampak daj bože, da pride en tak seljak še k nam v Hajduk in nam malce klub porihta ...

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Mamič je danes izjavil, da zapusti Dinamo,če se klub uvrsti v nadaljno fazo tekmovanja v ligi UEFE
aplauz.gif

Zakaj ti ni jasno,da bi ga radi BBB skinli iz kluba?? Prodali so Čorluko in Edvarda za mastne pare, najnovejši prestop v Dinamo....pa je Igor Biščan
17758-icon_confused.gif
.......človek,ki nima vse pošlihtano v glavi in ni igral nogometa že skoraj eno leto.....Zato ker je obljubil,da izgine iz kluba( skupaj z Barišičem), če ne bodo prvaki, v sezoni,ko so igrali ligo za bedaka....zato,ker se kot vodilni mož Dinama obnaša, kot navadna seljačina (samo en primer...po zmagi nad AJAX-om v Amsterdamu).......

@Kinimod : hodiš na tekme v Split, oz. na kakšna gostovanja?

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Mah kaka seljačina??? Tip se je odkrito veselil uspeha kluba in ni bil miren pred kamerami kot ostali zakravatanci. Je pač čustven človek, edina njegova napaka je, da mu jezik največkrat deluje precej hitreje od možganov. Privrženci Hajduka bi dali po moje pol Marjana, da bi imeli eno tako seljačino na vrhu kluba.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Ja valda da so jih prodali, kaj pa imajo taki igralci za iskat v HNL? Sicer pa - misliš, da bi se Modriæ, Čorluka, Eduardo, ... zgodili, če ne bi blo Mamiæa? Po moje da ne. Enkrat v preteklosti so imeli Canjugo na čelu. Možakar je sicer pripeljal zvezde v klub, pripeljal je LP, na koncu pa klub pustil na robu bankrota. Realnost je pač taka, da so balkanski klubi predvsem kalilnica bodočih zvezd in klub, ki je v tem uspešen, izpolnjuje svoje poslanstvo. Sam sem proti temu, da se potem denar od prodaje uporabi za nakup odsluženih zvezd (tipa Nowotny, Šokota, Balaban, ...), Biščan pa se mi ne zdi tako slab nakup. Se mi zdi, da je prišel brez odškodnine, zakrpa jim lahko ogromne luknje v obrambi, ...

Res si želim takega človeka v Hajduku. Tam imamo pa mafijske gospode, ki nič ne naredijo za klub, oz. ga počasi peljejo v propad. Res mam potem rajši mafijskega seljaka, ki bi iz Hajduka naredil klub, kot bi moral bit.

Na tekme ne hodim več. Slabe izkušnje ...