[nogomet] Italijanska Serie A

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Kaj smo sami Milanisti tukej gor?
hysterical-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ja, borba za 4. mesto čeprav virtualno smo samo 1 točko od njega.
Jst pa itak upam na še eno finale Milan : Liverpool
smile-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Ja, nažalost je res tako. Sicer bo pa zmaga v CL mal oblažila vse to
tongue-1.gif
!!

Moggijev vpliv je pa zgleda še vedno mal prisoten, glede na to, da ste dobil penal v 91 minuti
tongue-1.gif
.

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Tudi gol smo dobili iz prepovedanega položaja in to ne prvič letos!!!!!!
Hm kar se teh stvari tiče mislim, da ste bili tudi vi lani kaznovani, zakaj že
rolleyes-1.gif

Ga ne pogrešam iz vidika zaradi katerega smo končali v B, bolj iz tega, da je znal pripeljat kakovostne igralce.
Sedanjim ne morem reči, da to uspeva
confused-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hmmm, ne bom reku, da moggi ni kriv ampak še večje zlo prihaja iz tandema Moratti in Tronchetti Provera.....
Tronchetti provera je buisness partner Morattija in tudi član uprave Interja, obenem pa tudi prvi mož italijanskega telekoma od kjer so tudi prišli posnetki prisluškovanj. Guido Rossi, kateremu je bila dodeljena naloga, da "razdeli" kazni je bil več let član uprave Interja in po končanem moggiopoliju, glej ga zlomka dobi novo službo.....člen uprave italijanskega telekoma. Sodnik de Santis in pa Pairetto sta dejala, da kako to, da niso na dan prišli posnetki Morattija in pa sedaj pokojnega Fachettija, saj naj bi namreč ravno od njiju prejela največ klicev. TIM rulz....:)
aja, pa še to...nevem, če ste poslušali posnetke ampak Milan 100% ni nič kriv, kvečjemu je bil zelo oškodovan.....

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Sej to je blo bolj u hecu rečen. Juve bo še močn brez skrbi in kakor se napovedujejo okrepitve za naslednje leto, bodo še kako konkurenčni.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ma ne bi rekel, da je prva solidna predstava Milana letos.....mogoče si mislil prva solidna na domačem terenu v serie A.
Problem Milana je bil ta, da Gilardino in Inzaghi ne moreta skupaj igrat, ker sta skoraj enaka igralca po karakteristikah in z enim napadalcem proti ekipam, ki pridejo na sansiro se z 10 igralci branit je težko doseči gol. Sedaj ko imamo na razpolago Ronalda in Pato-ja bo sigurno druga pesem, kajti so v kazenskem prostoru vedno najmanj 4 igralci (Pato, Ronaldo, Seedorf, Kaka), prej pa samo 1. V ligi prvakov je to druga pesem, ker vsaka ekipa igra na zmago in takrat lahko milan igra samo z eno špico, ker je igra bolj odprta.....

Aja, pa sej je normalno, da se vidimo v finalu LP, ker smo tako navajeni
smile-1.gif
.....predvsem pa sta mentaliteta in cilj Milana, da se prvenstveno posvečajo LP. (prestiž in to...)

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
V finalu je vsak, ki si to zasluzi.. pa magar, ce je 10 let ena in isti klub .
smirk-1.gif

Ne, mislil sem prvo solidno sploh letos. Katero ste pa odigrali bolje? Ne rezultatsko, mislim fuzbal za oko. (res pa da nisem gledal vseh)

Milan je itak vedno v LP pri vrhu, čeprav pride vedno do četrtfinala bolj jedva...Oz. bolj gre proti koncu močnejši ste.

Čakam spet kakšen Real v finalu, mogoče Inter, ManU, Chelsea gre tudi na sam vrh.

Pač katerkoli drug finale bi mi bil bolj všeč.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz

Včasih sem bil nor na italijanski fuzbal, zdaj pa recimo konc vikenda preletim rezultate in pogledal sem si recimo povzetek Patovega debija, ker me je zanimalo kaj mali zna. Drugač pa ... ne vem zakaj, ampak prenos italijanske tekme me privlači približno tolko kot prenos slovenske tekme. Prazni štadioni, atletske steze okoli igrišča, še slika se mi zdi vedno taka bleda, brezbarvna, dolgočasna, igralci vsi zgledajo ko C. Ronaldo (pa ne glede igralskih kvalitet). Calciopoli ni pripomogel k temu, da bi bil vtis boljši, redno zmanjševanje kazni potem, ko so napizdovali navijače par sezon, pa še manj.

Tak da italijanski fuzbal - ne, hvala
smile-1.gif

Pato bi znal pa bit eden boljših ever. Upam, da kmalu pride v (meni) bolj gledljive lige.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
aha.. torej v ligi ne rabis srece? Je samo znanje?

CL je pa sama sreca?

Me res zanima tvoje mnenje kaj bi bilo, ce bi bil manu v 3 letih 2x v finalu CL..

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ja okusi so različni. Men recimo pa angleška liga ne odgovarja, no mogoče rad kdaj pa kdaj pogledam samo derbije. Sicer sam spremljam samo Milan in ne celotne lige. Je pa Serie A trenutno res v krizi. Tako kot si reku, štadioni so totalno v razsulu, skoz ene afere, pa še navijači so vsi živčni zadnje cajte.

Samo kako lahko eni rečete, da je Milan samo zato dober ker ma zegn v CL. Je daleč najuspešnješi klub zadnijh 20 let. Je pa tako kot vsi italjanski klubi zelo preračunljiv. Sem enkrat poslušal izjavo enega Italjanskega novinarja, da Italjani ubistvu sploh ne marajo nogometa (ga ne ljubijo), ampak zelo zelo radi zmagujejo. Sicer malo za lase privlečeno, nekaj resnice pa je le.

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ok fuzbal za oko, čeprav vsak ma svoj okus kak nogomet mu je všeč...se strinjam če si manUTD fan in pretežno spremljaš angleško prvenstvo ti italijansko ne more bit všeč, ker je popolnoma drugi stil igre, bolj taktika (meni osebno bolj všeč, komu pa verjetno velik dolgčas). Tekme, ki jih je milan letos zelo dobro odigral so proti Genoi, Fiorentini, Parmi, Palermo, Lazio, Sampdoria, Inter, Napoli......ostale so ble pa polomija.
Sam, da ne prideta v finale Čelsky alpa Inter, dve najbolj nagnjusni ekipi v Evropi....
evil.gif

Lani smo v četrtfinale prišli skozi šivankino uho, ker smo imeli za nasprotnika Celtic, ki je igral z 10 v obrambi in GRAVESENOM?!?!? v napadu.....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sej ravno to mi je vsec pri CL .. pri ligi imas malo vec maneverskega prostora. Zgubis kaksno tekmo, ko dominiras.. zmagas kaksno tekmo, ko se ti userje..pa not prineses.. V CL pa te opcije ni. Moras it na 100%..

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Odvisno kako bi prišli do tja. Če bi bili čez cel del tekmovanja odlični, zakaj ne. Ampak še enkrat - to ni liga prvakov. Mi smo lani odigrali eno samo slabo tekmo in izpadli. Logika? Ta knock-out sistem ni pokazatelj ekipe, ampak dnevne forme.

Hm ravno ta knock-out sistem je tisti, ki te žene k temu, da si neprestano v top formi, saj popravnih izpitov ni.....lahko v ligi izgubiš s predzadnjim, saj imaš na voljo še veliko popravnih izpitov....tega v LP ni.
Je pa res, da Milan večjo pozornost posveča LP, zato tudi tam bolje igrajo. Tradicija kluba pač, odkar je Berlusca na čelu....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.