Noge na armaturi

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
V kontekstu teme so noge dejansko večji problem. Pač, ne maram "debelih gležnjev" al' kako se temu reče. Noga hlod? O turbobitch
grin1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Nog se seveda ne bi branil, ampak joške so pa (vsaj meni) grozne. Po mojem so njene niple, ko je v pokončnem položaju, tudi tam nekje med nogami. Pri meni pač tole ne gre skozi...
smirk-1.gif
ja , samo tebi so grozne, jst bi jih pa z veseljem raziskal
mladiči izbirčni neumni kak vam bo čez leta za vsako, zaradi hohštaplarije izpuščeno, žal
bonk.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Sej boš vidu kak ti bo enkrat žal, da z eno dacarko cajt zapravlaš
ti svetujem, da jo prepustiš prvemu caplu, ki jo je pripravljen vzet, sam pa greš na lov za boljšimi
grims-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

mladiči izbirčni neumni kak vam bo čez leta za vsako, zaradi hohštaplarije izpuščeno, žal
bonk.gif

zmaga.gif

+1
Še dobro, da tudi taki obstajate.... Nam vsaj ostane na izbiro več bab z res dobrim štelom.
tongue-1.gif

Na izbiro vam že res ostane, kaj pa od tega tudi pofukate je že druga pesem...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Dobro, zate vemo, da so ti všeč mladoletnice.
Mladoletnice, srednjeletnice, vse v izogib tožbi ujetega tiča
smile-1.gif

Capl, kot sem že rekel, se splača potrpet pa kakšen račun fotkat
tongue-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
open-fracture-of-the-tibia-amp-fibula-caused-by-an-airbag-a-case-report-amp-review-of-the-literature-regarding-lower-extremity-injuries-secondary-to-airbags.article-g01.fs.jpg

Airbag lower extremity injuries.
Na kratko: tip je 2 meseca pred nesrečo padel z višine in si polomil nogo. Potem pa je kot sopotnik, s poškodovano nogo na armaturki, doživel prometno nesrečo (grill-ana srna). Airbag mu je nogo nabil v šipo, mu zjebal že vgrajene metallica komponente, ki so pogledale iz noge v obliki odprtega "zloma".

Baksuz.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Capl, kot sem že rekel, se splača potrpet pa kakšen račun fotkat
tongue-1.gif
Pol pa trpi, ....sem ravno razmišljal, ka čem s staro babo, ko je stara že skor ko jst, ....bedarija,...če si bom privoščil, si moram nekaj mlajšega poiskat
rolleyes-1.gif

evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zadnji trije se mi pa res smilite.
tongue-1.gif
Smilimo? Zakaj?
confused-1.gif

Mi smo samo rekli, da nam je žal za vse, ki jih v življenju nismo in ne, da ničveč ne ali pa, da se nam tudi dandanes ne ponujajo in jih (ali pa ne, odvisno od kandidatke).
Tko da - mi še fejst, sam za izgubljenimi nam je pa žal. Ker bi jih lahko, pa jih nismo in če bi bilo še 1x tako, bi večino verjetno jih. Glih vsega šrota pa itak da ne.
Sam za vsako metlo se najde štl, če jo ne boš ti, jo bo pa kakšn drug. Saj zato je pa bog alko pogruntal - da tudi grde pridejo do fuka.

(Kdor razume, razume, kdor pa ne, naj se pa jebe.)

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Jebemo po uro na dan, ostalo pa mislimo.
Vi pa cel dan mislite, da jebete in na konc ni nč od nč.
smile-1.gif