Nočitev na policijski postaji?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
haha, to je cela zgodba.
So bili nevemkje, pa so potem za domov njej dali za peljat, ker je bil šofer pijan, pa še mlad voznik.
No in ona pelje in nevajena avta se je enmu malo v rit zabila (skrivljen blatnik pa mal hauba) .
Potem je pa un poklical policijo, ona je bla medtem ko so čakali policijo tolk živčna, da je iz prtljažnika vzela vodko in pila, da se je malo pomirila. In ko so prišli policaji so ji pa dali za pihat. Napihala 0,6, kar je dovolj za prenočišče z zajtrkom.
Je rekla, kako naj bi pa vedela, da mi bodo dali še za pihat? Blond pač.
Njo so pol odpeljali na treznjenje, naprej je pa peljal potem tist, k je bil zares pijan.

hysterical-1.gif

To je pa dobra zgodba, ravno za med vice. Ponavadi se ob branju tvojih postov čudim tvoji neumnosti, v tem primeru pa crkujem od smeha.
Dobiš *****, ker si mi polepšal dan.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pihal je promile ne miligrame...
Glede na višino kazni so morali bit miligrami, čeprav je napisal promile. Pa tud ni dobil 930€ kazni, ( + 20€) če v zakonu piše 950€. Mal sha je tistih 20€ zmedlo. Pijača pač.

Sicer pa napihaš sedaj vedno miligrame, promile dobiš le pri odvzemu krvi.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Ja miligrami so bili. Imam pa 12 položnic po 77.50€. Sploh nisem prej izračunal, da to nanese 930€. Hm. No danes sem pa še dobil, da moram na nek tečaj varne vožnje. To tudi ni zastonj. Vse zato to da bi lahko šel k kolegici spat :s Boljše da sem šel s taxijem v kurbenhaus
smile-1.gif

Ales

Pripravnik
7. avg 2007
403
3
18
Lichtenwald
Ja, 930€, ker so ti odšteli tistih 20€ zaradi časa, ko si bil pridržan. Škoda, ker si vzel na "obroke", bi prišparal polovico kazni. Ampak, če ne gre drugače, je tudi tako OK.
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Ales pravi:
Škoda, ker si vzel na "obroke", bi prišparal polovico kazni.
Se mi zdi, da ko določi ceno sodnik, da ni več polovičke. Tako da ne bi nič prišparal.