No, nekaj se premika...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
vsak lokal bi moral imeti zaposlenega človeka, ki pri izhodu da pihat ljudem....in pa povsod OPOZORILA in NASVET-e vzemite TAXI ipd......

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Najboljš, če poleg tega, ki vam da za pihat, zaposlijo obvezno še nekoga, da vam nos obriše in vezalke zaveže...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Zadnjič sem bil na eni popoldanski zabavi, kjer je bilo več družin z otroci. Pa so me silili naj spijem kakšno pivo. Ostal sem na soku in se moral zagovarjat, zakaj ne pijem piva. "Saj lahko enega" in "saj boš jedel, pa se ne bo poznalo" in podobni butasti izgovori. Pa sem rekel, da ne pijem ko vozim in je blo to kao čudno. Na koncu sem jih imel dovolj in sem rekel, da ne pijem ko vozim otroka v avtu. Potem sem bil pa pohvaljen od predstavnic ženskega spola, češ kok je to za občudovat in da kok sem jest kul. Ja pišuka no, a vaši desci pijani vozijo naokrog otroke ali kaj??? Tega res ne štekam.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Najboljš, če poleg tega, ki vam da za pihat, zaposlijo obvezno še nekoga, da vam nos obriše in vezalke zaveže...
Si ti mogoče kaki uspešen podjetnik?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Si ti mogoče kaki uspešen podjetnik?
Zdej bom, ko bom na vrata po lokalih postavil ljudi, ki bodo strankam dali pihati...
cheer.gif