NLB

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Sej to, žalostno je, da se večina temu smeje, namesto, da bi se jokal oz. zgražal in kaj naredil
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ja kako ne? Še naprej bodo dražili, pa ne boš mel več za jest kasneje pa še nikjer za srat in spat....

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.415
113
Pomurje
Jankoviča drkajo v glavo in prav je tako, če je delal lopovščne, teh NLB,NKBM-jevcev pa sploh ne poznamo, ki so odobrili kredite za 100mil€ z 8mil€ zavarovanja inp. Teh se ne bo preiskalo oz. kdo bo jim pobral premoženje od provizij.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.434
2.531
113
SV SLO
Ta bančnike verjetno ne bodo nikoli preganjali, ker so preveč povezani z politiki. Tako desnimi kot levimi. V normalnem svetu pač ni mogoče posojati denarja na lepe oči, in v ozadju je nekdo, ki je to pri nas odobril.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Nova vlada, novi šefi, novi prjatli..na žalost. Sej se kr kej ve, kdo je kej dubu, sam sej kriv je un k to pusti oz. ukaže. Sej ni on kriu če mu dajo, tud ti bi vzel če ti dajo, kriv je un k da oz. to odobri oz. ukaže. In smo spet na začetku prvega stavka.

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.771
6.547
113
Ko so dajali posojila skoraj zagotovo niso pričakovali, da jih nikoli ne bodo dobili nazaj. Ker do konca leta 2008 je bila rast, plače so šle samo gor, stanovanja so se prodajala, krediti so se vračali. Zaposleni na NLB so bili ponosni, da so kredit vzeli prav pri njih, saj so tako banki zagotovili prihodke od obresti.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.320
7.082
113
pri taščici
bullshit
leta 2006 mi je manjkalo 15% do kupnine stanovanja. Za garancijo bi lahko vzeli hipoteko, dodatno pa se privarcevana sredstva v nsvs ki bi se sprostila naslednje leto. Kredita nisem dobil!
Enako je bilo letos, ko sem kupoval vecjo nepremicnino. Zato se bom pocasi poslovil od njih. Nekako me veze samo se veljaven certifikat pri njih ki pride prav tudi kje drugje. Ampak saj sigenca ne stane veliko.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
bullshit
leta 2006 mi je manjkalo 15% do kupnine stanovanja. Za garancijo bi lahko vzeli hipoteko, dodatno pa se privarcevana sredstva v nsvs ki bi se sprostila naslednje leto. Kredita nisem dobil!
Enako je bilo letos, ko sem kupoval vecjo nepremicnino. Zato se bom pocasi poslovil od njih. Nekako me veze samo se veljaven certifikat pri njih ki pride prav tudi kje drugje. Ampak saj sigenca ne stane veliko.

Certifikat ti bo ostal tudi ko se od njih poslovis. Sigenca je pa zastonj.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Meni so letos dali 100% kredo zavarovano s hipoteko in zavarovanjem.
Če delaš v javnem sektorju, zlahka na pol manjšo plačo dobiš isti ali večji kredit.

Boh ne daj reči, da delaš v gradbeništvu.
smile-1.gif