Pri NLB ni zastonj, ker moraš plačat SMS obveščanje.Kot je napisal hermann, lahko Revolut polniš direktno z Maestrom, kar je zastonj in instantno. Jaz sem zadnjih par mesecev še položnice z Revolutom plačal, ker je pač free.
Pri NLB ni zastonj, ker moraš plačat SMS obveščanje.Kot je napisal hermann, lahko Revolut polniš direktno z Maestrom, kar je zastonj in instantno. Jaz sem zadnjih par mesecev še položnice z Revolutom plačal, ker je pač free.
SMS obveščanje ni obvezno. Lahko pa je del paketa (samo potem ne vidim potrebe po N26/Revolut)Pri NLB ni zastonj, ker moraš plačat SMS obveščanje.
Plačljivo SMS obveščanje je pri NLB obvezno za kakršnekoli online transkacije (npr. polnjenje Revoluta) z Maestro kartico.SMS obveščanje ni obvezno. Lahko pa je del paketa (samo potem ne vidim potrebe po N26/Revolut)
Odlično so tole zakompliciraliMene so že pred dvema mesecema obvestili, da bo do konca leta konec s certifikati. Ker mi certifikat poteče konec meseca, je od njih prijazno opozorilo, da ne bom metal stran 25€ za podaljšanje. Ker je NLB eden od treh nacionalnih izdajateljev certifikatov, jih bodo po moje ukinili zaradi prodaje banke.
Naslov za Klik z OTP generatorjem je pa https:\\www.klikotp.si. Vpisati moraš uporabniško ime, ki ti ga je določila banka ob naročilu Klikina, generirano številko OTP generatorja, potem pa še geslo, ki si ga imel za Klik dosedaj.